Un roman a snopit in bataie un medic din Italia! George era suparat ca doctorul nu s-a grabit sa-i trateze penisul proaspat siliconat!

George Alin Stanciu, un roman de 29 de ani stabilit in Italia, a fost arestat la sfirsitul saptamanii trecute, dupa ce l-a batut pe un medic care a refuzat sa-l trateze de urgenta pentru dureri atroce in penis!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descrierePresa italiana relateaza ca incidentul s-a petrecut joia trecuta in spitalul din Abano Terme, provincia Padova, acolo unde romanul se prezentase, cu doua zile inainte, cu dureri insuportabile in zona genitala. Stanciu isi injectase o substanta pe baza de silicon pentru cresterea penisului, comandata din Romania pe internet, dar nu luase in calcul si efectele adverse ale acesteia. Dupa consult, medicii i-au recomandat pacientului drenarea zonei, ce urma sa fie facuta cu o canula, un tub de sticla folosit in astfel de interventii chirurgicale. Ziarele italiene noteaza ca Stanciu, speriat de operatie, a fugit din spital, dar a revenit dupa doua zile pentru ca durerile nu-i dadeau pace.

Venit la urgente, Stanciu i-a cerut medicului de garda, un doctor de origine libaneza, sa-l opereze imediat. Acesta l-a refuzat, motivand ca sunt cazuri mai grave si mai urgente de rezolvat. Enervat, romanul a inceput sa-i injure pe medic si pe asistente, care au chemat politia. In acel moment, Stanciu i-a dat mai multi pumni medicului libanez, lovituri care i-au provocat acestuia o fractura de piramida nazala, dar si o dezlipire de retina. Stanciu a fost arestat pentru violenta impotriva unei persoane responsabile de un serviciu public şi vatamare corporala, in timp ce medicul a fost transportat la spitalul din Padova, pentru a fi operat la nas si pentru un control amanuntit la ochiul afectat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate