Un roman din Anglia a fost prins in timp ce isi recupera aparatul cu care a furat date de pe cartile de credit de la un ATM - Imaginile video l-au dat de gol

Leonid Rotaru, de 32 de ani, care a incercat sa fure 9.000 de PIN-uri de la un bancomat, a fost prins cand s-a intors dupa aparatul care il ajuta sa le obtina si a pledat vinovat.

Distribuie pe:

fara descriereFoto: SWNS.COMCand i-au perchezitionat casa, politia a gasit detaliile a 9.000 de carduri bancare stocate in calculatorul lui de pe care ar fi furat 3,25 de milioane de lire sterline. Un agent care investigheaza cazul crede ca Leonid ar face parte dintr-o retea bine pusa la punct.

"Datorita calitatii echipamentului care a fost atasat bancomatului si dupa datele gasite la el in calculator iti poti da seama ca face parte dintr-o retea bine pusa la punct si cu relatii puternice. Aparatul folosit se potriveste peste fanta unde se baga cardul si citeste toate detaliile de pe el. Camera te filmeaza cand bagi PIN-ul si asociaza codurile la cardul potrivit", a spus acesta conform Daily Mail.

Rotaru folosea un cititor pe care il punea peste slotul unde se introducea cardul. Fara sa stie, cei care foloseau ATM-ul isi dadeau datele si o camera ii filma cand introduceau PIN-ul.

Romanul a pledat vinovat la patru acuzari de frauda si posesia a aparate ilegale de furat date.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate