Un român din Argentina a mers peste 700 de kilometri ca să voteze! Maximilian Dobrescu a condus cel puţin 8 ore ca să ajungă la secţia de votare!

Un român din Argentina a călătorit aproape o zi întreagă, dus-întors, pentru a putea vota la alegerile europarlamentare de duminică și la referendum.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Maximilian Dobrescu se află în Argentina și a anunțat sâmbătă că a plecat din micul oraș Capilla del Monte, aflat la peste 700 de kilometri distanță de cea mai apropiată secție de votare, în Buenos Aires, pentru a putea vota. (citeşte tot ce trebuie să ştii despre alegeri)

Citeste si: Traian Băsescu a votat, la braț cu soția! Maria Băsescu, îmbrăcată în violet pentru atragerea energiilor pozitive?

Citeste si: Primele nereguli au fost deja semnalate la secțiile de votare! Mare atenție la acest detaliu, dacă nu vreți ca votul dumneavoastră să fie anulat

Citeste si: Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă: „Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări” VIDEO

Un român din Argentina a mers peste 700 de kilometri ca să voteze

„Am plecat azi dimineață din Capilla del Monte spre Buenos Aires (711 km) ca să votez. Mâine mă întorc. (...) Adevărul e că am avut parte de un răsărit superb așteptând busul și cred că e o metaforă faină pentru momentul de mâine”, a povestit tânărul pe pagina de Facebook.

fara descriere

Un român din Argentina a mers peste 700 de kilometri ca să voteze

Potrivit Google Maps, călătoria de peste 700 de kilometri este estimată să dureze, cu mașina, cel puțin opt ore. „Nu știu dacă am cunoscuți pe Facebook care au de gând să nu voteze sau care nu sunt la curent cu ce se întâmplă. Pentru ei ar fi mesajul meu și sper de fapt să nu fie util nimănui. PS - dacă totuși am prin listă prieteni indeciși sau care nu înțeleg încă miza, putem purta o conversație pe chat. Am timp”, a încheiat el.

l.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate