Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit la un km de mașina lui! Corpul bărbatului, în descompunere

Un bărbat din România a fost dat dispărut în data de 3 septembrie. Trupului lui a fost găsit în stare de descompunere la un kilometru de mașina acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Crimă Franța
Semn Poliția, nu treceți!

Scene șocante în Franța! Un român a fost dat dispărut în data de 3 septembrie, în Franța, iar un corp în descompunere a fost găsit pe câmp, la un kilomentru distanță de mașina lui, care era abandonată. 

Bărbat din România dispărut, găsit mort în Franța 


In articol:

Descoperire șocantă făcută de un bărbat care mergea la muncă! Un cadavru a fost găsit sâmbătă, 26 septembrie, într-un câmp din Martinvast, lângă Cherbourg, în Manche. Anchetatorii susțin faptul că corpul ar fi fost acolo, de fapt, de două sau chiar trei săptămâni, scre Ouest France. Primarul, Jacky Marie, a fost chemat în calitate de medic de către jandarmii prezenți la fața locului, pentru a putea scrie certificatul de deces. Bărbatul a fost uimit de ceea ce observat la fața locului, pentru că nu fusese raportată nicio dispariție în orașul său.

Crimă Franța
Mașină de Poliție

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

În ziua de sâmbătă, undeva în prima parte a zilei, o companie de însilozare se pregăta pentru o muncă în vecinătatea zonei comerciale din Martinvast-la-Glacerie, moment în care șoferul unei mașini a observat corpul neînsuflețit al unui indivi, „foarte greu de identificat și care era acolo de două sau trei săptămâni”, a declarat Jacky Marie. La momentul respectiv, a fost trimisă o unitate specializată în identificare criminilastică, pentru a putea aduna cât mai multe informații și pentru a rezolva cazul.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alegeri locale 2020. Mesajul transmis de Nelu Tătaru, ministrul Sănătății! „Ziua de azi este o zi a schimbării”

Incredibil, Irina Loghin, la o clinică de estetică, după ce a ieșit din spital! Nimeni nu se aștepta să o vadă acolo VIDEO EXCLUSIV

Remediul suprem pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor: Amestecă această plantă cu mierea de albine și protejează-ți organismul

Adelina Pestrițu a mers să voteze la alegerile locale, la scurt timp după ce s-a vindecat de COVID-19!

Nicușor Dan, plângere penală din partea PSD! Ce s-a întâmplat la scurt timp, după ce a votat la alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies