Un român infectat cu coronavirus a venit în țară cu avionul de la Madrid. 60 de pasageri au intrat în izolare

Un român a ajuns marți, 17 februarie, înapoi în țară, după ce a luat avionul de la Madrid. Bărbatul este infectat cu COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Un român infectat cu coronavirus a venit în țară cu avionul


In articol:

Un bărbat a decis să se întoarcă înapoi în România, deși este infectat cu noul coronavirus. El trebuia să stea în izolare timp de 14 zile. El a fost preluat de pe Aeroportul otopeni, cu izoleta, imediat după ce a ajuns.

Bărnatul în vârstă de 44 ani este conțtient că este infectat cu COVID-19. În timpul zborului, românul a prezentat simptome specifice noului virus. În avion se mai aflau alte 60 de persoane, care vor intra în izolare la domiciliu.

Citeste si: Bărbatul izolat în casă, de teama coronavirus, care a uimit o lume întreagă. Cum i-a încurajat și pe alții să stea în casă

Citeste si: Video! Mii de români sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria: „Vrem acasă! Și noi suntem români”

Citeste si: Sicriele au umplut până la refuz morgile. Scene cumplite în Bergamo, cea mai afectată regiune din Italia

Românul a prezentat un certificat medical eliberat de autoritățile spaniole

Bărbatul a prezentat un certificat medical eliberat de autoritățile din Spania, care confirmă infectarea cu noul coronavirus.

„Persoana a prezentat pe parcursul zborului simptome specifice și a fost preluată de personalul DSP prezent la aeroport și transportată cu izoletă la INBI Matei Balș. S-a trecut la identificarea pasagerilor din aeronavă, în număr de aproximativ 60 de persoane pentru demararea urgentă a anchetei epidemiologice. Mai mult, pasagerii vin dintr-o zonă afectată și au obligația de a se autoizola 14 zile”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. (Citeste si: Primarul din Buzău face un apel de ultima oră către toți cetățenii: „Nu este o faptă rea să pârască în asemenea situaţii”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate