Stiri

Un roman s-a razbunat crunt pe tanarul care i-a batjocorit fiica! S-a imbatat, iar ce a urmat intrece orice imaginatie

Tatal unei tinere care a fost batjocorita s-a imbatat, a luat arma de vanatoare pe care o detinea legal si l-a gasit pe baiatul dornic de popularitate. Ce a urmat a fost socant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Un roman s-a razbunat crunt pe tanarul care i-a batjocorit fiica! S-a imbatat, iar ce a urmat intrece orice imaginatie
Fiind sub influenta alcoolului si a nervilor, tatal fetei l-a urcat pe adolescent in masina, l-a dus la o margine de sat si sub amenintarea cu arma ca il impusca, a fortat adolescentul sa se dezbrace cu pielea goala si l-a fotografiat. Dupa care, barbatul a pus toate pozele pe mai multe retele de socializare, potrivit stirilekanald.ro.
Seful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a confirmat ca Politia s-a sesisat deja pe acest caz si a fost pornita o cauza penala.
 
„Va aduc la cunostinta ca pe marginea acestui caz a fost itentata deja o cauza penala. Este regretabil atat gestul minorului, cat si reactia iesita din comun a tatalui fetei. Ca si parinte a doi copii, incerc sa inteleg starea emotionala a barbatului. Dar totusi amenintarea cu arma a acestui minor si maltratarea lui psihologica nu poate fi justificata sub nici o forma. In baza probelor acumulate, pentru stabilirea tuturor circumstantelor si administrarea probelor, barbatul a fost retinut pentru 72 de ore.”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune