Un roman vinde cel mai tare accesoriu pentru dozele de suc sau de bere! Uite cum arata, cum functioneaza si cat costa!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLaurentiu Dorobantu a intrat intr-o afacere care ii place foarte mult. Romanul vinde "safe cover-uri", adica accesorii menite sa protejeze dozele din aluminiu. Consumatorul nu mai atinge cu gura cutia de bautura, iar aceasta este protejata de insecte si alte surse de microbi.

fara descrierefara descriere„Era la bere, la un picnic cu prietenii. Din întâmplare, le-au căzut pe jos dozele de bere şi s-au murdărit. Cum însă nu aveau pahare la ei şi nici cu ce să le spele, s-au chinuit să le cureţe cumva pentru a putea bea. Miha s-a gândit atunci că ar fi bine să existe un fel de accesoriu, că cineva trebuie să facă asta”, a povestit romanul despre prietenul lui, inventatorul acestui accesoriu.

„Dispozitivul pare foarte simplu, dar a fost nevoie de 1500 de teste pentru ca el să ajungă la forma aceasta, pentru că, spre exemplu, dacă nu este realizat cum trebuie, berea face spumă atunci când o bei folosindu-l. Pe de altă parte, el este făcut dintr-un plastic special, aprobat pentru a fi folosit în alimentaţie şi care respectă standardele europene şi de igienă”, a precizat el pentru Gandul.

Produsul se gaseste doar in Bucuresti, poate fi cumparat din mai multe supermarketuri din Capitala, dar va fi disponibil in curand si in Cluj.

Accesoriul se vinde în pachete de câte cinci şi costă 9,9 lei.

„Nu sunt de unică folosinţă. Pot fi spălate chiar şi în maşina de spălat vase, rezistă, nu e nicio problemă. Pot fi utilizate de maxim 20 de ori; după aceea se lărgesc puţin şi nu mai rămân fixate pe doză”, a explicat Laurenţiu. Dorobantu „În prezent, vindem aproximativ 1.000 de five pack-uri pe lună. Pregătim însă şi un magazin online şi ne gândim să le oferim clienţilor şi posibilitatea de a cumpăra câte un singur save cover”, a mai spus el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate