Un sat din Tulcea a fost terorizat! Un șarpe de 3 metri s-a ascuns într-o sobă. Când femeia s-a apropiat de el, i-a stat inima

Un sat din Tulcea a fost înspăimântat de apariția unui șarpe de trei metri într-o gospodărie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Într-o gospodărie din comuna Peceneaga din Tulcea, panica se instalase. Un șarpe lung de trei metri a reușit să bage spaimă în sufletele oamenilor, după ce s-a ascuns într-o sobă!

Conform tulceanoastră.ro, în cursul săptămânii trecute, șarpele de trei metri, care se spune că ar fi cea mai mare specie de șarpe din România, se ascunsese într-o sobă tip cuptor, într-o gospodărie. Una dintre persoanele care locuiau acolo s-a speriat când a văzut reptila pe proprietatea sa.

Citeste si: Anunț pentru toți românii! Țigările se scumpesc

Citeste si: Detaliul care i-a cutremurat pe toți! Ce cuvânt folosise Alexandra Măceșanu în apelul către 112, cu operatorul: ”E atât de pură”

Citeste si: Una dintre fetele din Caracal, văzută plângând într-o dubă: „Semăna cu Luiza, atât cât am putut eu să văd într-o fracțiune de secundă”

Mai mulți vecini au venit să o ajute să înlăture șarpele de acolo. Timp de o oră s-au chinuit să extragă șarpele din sobă. Un om a reușit să îl scoată folosindu-se de o cazma, ucigându-l. Șarpele ar fi avut în jur de 20 de kilograme. Specia ar fi ”balaurul dobrogean”, spun oamenii.

Conform biologilor, aceasta aste cea mai mare specie de şarpe neveninos din România, fiind o specie constrictoare. Din informațiile oferite de surse, șarpele respectiv este o specie protejată în țara noastră și a fost găsit în județele Galați, Tulcea, Constanța, Buzău.

O legendă a ”umblat” printre localnicii din zona canalului Dunăre - Marea Neagră, povestind că ar fi un monstru care atacă și răpește oameni!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate