Un site crestin da sfaturi tinerelor romance: "Fetelor, nu va maritati cu baieti care se masturbeaza"

O publicatie online crestina, care are ca scop declarat educarea tinerilor si indreptarea lor catre Dumnezeu, sfatuieste fetele sa nu ia in casatorie baieti care se masturbeaza.

novalue
Autor: Radu Constantin

Textul apare pe pagina de internet ortodoxiatinerilor.ro si este realizat ca un ghid extrem de complex pentru femei despre cum sa recunoasca si sa se fereasca de barbati care au cazut in patima masturbarii.

„Masturbarea este o patima mai raspandita printre baieti. Sunt si multe fete care savarsesc acest pacat, insa datorita firii lor sensibile, aplecate spre tandrete, ele sunt de obicei mai ferite.

Fetele au si instinctul matern care le ajuta sa-si orienteze energia in alte directii. Baietii in schimb sunt mai aprinsi spre desfranare, iar avand o fire mai putin sensibila decat a fetelor sunt mai dornici de placeri trupesti”, se arata in textul de pe ortodoxiatinerilor.ro.

Autoarea articolului pune semnul egal intre masturbare si pacat, evidentiind faptul ca intre autosatisfacere si adulter nu este decat un singur pas.

In primul rand ar trebuie sa stiti ca masturbarea este „anticamera” adulterului. Asta ce inseamna? Inseamna ca un barbat se autoexcita atunci cand vede imagini cu femei goale. Ce invata un dependent de masturbare in toti acesti ani? Va voi spune imediat:

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

1. Invata ca placerea sexuala este TOTUL intr-o relatie, MAXIMUL din ceea ce inseamna o relatie de iubire, si nu conteaza mijloacele de a o dobandi (perversiuni, agresivitate, abuzuri, etc.) ci conteaza doar sa ajungi sa o gusti. Din cauza acestei desensibilizari sufletesti, el se va folosi de sotia sa ca de un obiect de satisfacere a propriilor placeri si nu se va raporta la ea ca la o persoana.

Va face totul ca el sa se simta bine.

2. Invata ca este firesc sa te culci cu mai multe femei... e firesc sa ai mai multi parteneri... ca asta face parte din viata noastra. Vor ajunge sa li se para absurd sa aiba relatii intime doar cu o singura femeie ani de zile pana la batranete. De aceea inselarea sotiei este doar o chestiune de timp si de conjunctura.

3. Invata ca sexul este cea mai placere a vietii si trebuie sa faci totul ca sa o ai, indiferent de consecintele negative ale alegerilor facute pentru asta.

4. Pentru ca satisfacerea sexuala devine telul principal al vietii, reactioneaza agresiv atunci cand nu i se mai ofera placerea, invinovatindu-si sotia pentru esecul relatilor intime si chiar ajungand sa o loveasca”, mai scrie autoarea.

Spre final, autoarea articolului pune cateva intrebari cheie cititoarelor sale: „Cum te vei simti ca femeie atunci cand sotul tau sta cu ochii in computer, salivand dupa alte femei si masturbandu-se? Cum te vei simti cand il vei vedea mereu pe strada cu ochii dupa alte trupuri? Cum te vei simti atunci cand neputand avea relatii intime cu el (ciclu menstrual, sarcina, probleme medicale, etc.) el isi va satisface pofta cu alte femei virtuale?”, pentru ca apoi tot ea sa traga concluzia: "Decat sa te casatoresti cu un desfranat mai bine mai astepti sa-ti trimita Dumnezeu pe altcineva".

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies