Un șofer de camion de 69 de ani, acuzat că a violat cel puțin 11 femei, a mărturisit că este și criminal în serie

Mark Douglas Burns a recunoscut că a ucis cel puțin trei persoane și comis mai multe violuri.

Distribuie pe:

Un șofer de camion de 69 de ani, acuzat că a violat cel puțin 11 femei, a mărturisit că este și criminal în serie
Mark Douglas Burns a recunoscut că a ucis cel puțin trei persoane și comis mai multe violuri.


In articol:

Mark Douglas Burns a fost arestat anul trecut, după ce a fost acuzat de 17 infracțiuni, săvârșite între anii 1991 și 2001.

El a fost acuzatcă ar fi  împușcato femeie de 28 de ani, care ulterior a murit. Criminalul ar fi fost chiar soțul ei, nu Mark Douglas Burns. El  a fost arestat în 2005, însă ancheta a fost oprită un an mai târziu și nicio condamnare nu a fost făcută în acest caz. 

Burns a mai fost anchetat și pentru trei omucideri și mai multe violuri, cazurile nefiind, însă, soluționate.

Procurorii din orașele în care Burns a comis infracțiunile au încheiat anchetele, fără ca bărbatul să primească vreo pedeapsă, considerând ca probele medico-legale prezintă nereguli și nu pot fi luate în considerare.

Abia după ce presa străină a adresat Poliției din Evaston un memoriu prin care se cer informații privind ancheta omorului femeii de 28 de ani, autoritățile au spus că ancheta este încă în derulare. Ba chiar au spus că nu pot nici să confirme, dar nici să infirme că Burns este criminalul.

Un comunicat de presă emis în 2019 l-a catalogat pe Burns ca fiind violator în serie.

Citeste si: Antonia a fost operată de urgență! În ce stare se află artista: ”Regret că...”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganul o comite din nou! Manelistul, surprins când a blocat cu Rolls Royce-ul două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități

Citeste si: Zeci de oameni au ridicat pe brațe un Mercedes, pentru a salva o femeie prinsă sub roți

"Atacurile sexuale au fost atacuri de neînțeles, brutale și metodice asupra femeilor. În plus, membrii familiei au fost nevoiți să urmărească atacurile violente și repetate.", a spus poliția.

Potrivit comunicatului de presă, au fost recoltate probe ADN noi din cazurile de viol dintre anii 1994 și 2001, pentru a se stabili daca Burns este vinovatul sau nu.

Ce au spus presupusele victime ale bărbatului

În cele din urmă, s-a descoperit că Burns se face vinovat de agresiunile sexuale de care este acuzat. Polițiștii au găsit și declarațiile unor victime ale violatorului. O femeie a spus că, în anul 2000, s-a trezit cu un bărbat în casă care a amenințat-o că îi taie gaâtul dacă spune vreun cuvânt. Apoi a legat-o și a violat-o în mod repetat.

O altă femeie a declarat că în 2001 un bărbat a intrat în casa ei și le-a violat pe ea și pe fiica sa de 19 ani, chiar sub ochii membrilor familiei. Femeile au fost legate și violate de mai multe ori.

Un șofer de camion de 69 de ani, acuzat că a violat cel puțin 11 femei, a mărturisit că este și criminal în serie
Mark Douglas Burns a recunoscut că a ucis cel puțin trei persoane și comis mai multe violuri.

Toate victimele au mai spus că bărbatul care le-a agresat miroasea puternic a alcool și că a reușit să intre în case prin ușile glisante, având mereu asupra lui o armă sau un cuțit.

Autoritățile au făcut mai multe anchete, în colaborare cu o emisiune destinată infracțiunilor de acest tip. Într-un final, ADN-ul lui Burns s-a potrivit în mai multe situații cu ADN-ul victimelor sale.

Astfel, camionagiul a fost acuzat de opt agresiuni sexuale, șase răpiri, două intrări prin efracție și mai multe jafuri. Din păcate însă, multe dintre faptele  s-au prescrise. 

Anchetatorii cred ca numărul victimelor lui Burns este mult mai mare, în special în partea de vest a Statelor Unite, având în vedere ocupația bărbatului. Chiar el a mărturisit, în timp ce era anchetat pentru celelalte infracțiuni, că a ucis mai multe persoane și că era, de fapt, criminal în serie. 

Burns a fost condamnat la închisoare pentru mulți ani, însă el a fost eliberat de curând. El s-a stabilit în Utah, dupa cum se arată în documentul de eliberare condiționată.

Sursă foto: DailyMail

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Arată ca la 15 ani și se iubește cu un bărbat în vârstă de 54: „Lumea crede că mă sărut cu bunicul meu”

Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Un tânăr de 20 de ani a fost prins beat la volan de două ori, la interval de 20 de minute

Imagini XXX cu fosta lui Nicolae Guță! Beyonce de România s-a reapucat de videochat?

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies