WOW

Un şofer de Uber a ucis şase oameni într-o noapte. Bărbatul susţine că era controlat de diavol

Un şofer de Uber, Jason Dalton, în vârstă de 48 de ani, a ucis şase persoane într-o singură noapte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Un şofer de Uber a ucis şase oameni într-o noapte. Bărbatul susţine că era controlat de diavol

Explicaţia pentru comiterea crimelor este halucinantă. Bărbatul susţine că era controlat de diavol prin intermediul aplicaţiei cu care lua comenzile. 

"Am vrut să fac asta de ceva vreme", a mărturisit Jason Dalton, potrivit Daily Mail. Bărbatul pledează vinovat la acuzaţiile de omucidere şi, cel mai probabil, va fi condamnat la închisoare pe viaţă.

Jason Dalton a împuşcat în anul 2016 opt persoane, în mai multe locaţii. Patru femei, un bărbat şi un adolescent de 17 ani şi-au pierdut viaţa. Alte două victime ale şoferului criminal, printre care şi un tânăr de 15 ani, au supravieţuit. 

Evaluarea psihologică a arătat că bărbatul avea discernământ în timpul comiterii crimelor, în ciuda declaraţiilor sale. În sala de judecată el a mai avut o ieşire şocantă, atunci când a început să ţipe în timpul unei mărturii a unui supravieţuitor.

 

În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune