Un sofer roman de TIR a fost gasit mort in cabina, intr-o parcare din Italia

Un roman de 31 de ani care lucra ca sofer de TIR, in Italia, a fost gasit mort in cabina, luni, 27 noiembrie, intr-o parcare din zona Revereta, Republica San Marino.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Conform autoritatilor din San Marino, citate de cotidianul local Libertas, romanul era angajat al unei societati comerciale din Avezzano, provincia L\'Aquila, societate care a anuntat Politia din San Marino despre faptul ca nu mai reusea sa ia legatura cu soferul roman, inca de sambata. Şoferul se pare ca se afla in Republica San Marino pentru a efectua un transport de alimente pentru caini si pisici catre societatea Wonderfood.
 

 

 
Gasit cu ajutorul sistemului GPS instalat pe TIR, politistii s-au prezentat la fata locului si au solicitat soferului sa deschida cabina, dar neprimind niciun raspuns din partea acestuia, au fost nevoiti sa sparga geamul cabinei, pentru a verifica.
 
In interiorul cabinei, a fost gasit trupul neinsufletit al barbatului de 31 de ani, dar autoritatile nu au specificat inca in ce conditii a fost gasit, informeaza reporterntv.ro.
 
Potrivit sursei citate, comisarul Simon Luca Morsiani din San Marino urmeaza sa dispuna autopsia corpului pentru a afla cu exactitate circumstantele in care a murit barbatul. Pentru moment, moartea acestuia este tratata de autoritatile italiene ca o sinucidere.
 
Potrivit unui comentariu lasat pe rotalianul.com, barbatul ar fi fost casatorit si avea doi copii.
 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate