Un solist de muzică populară are în colecţie goarna lui Hitler

De multe ori cântăreţii de muzică populară sau instrumentiştii de folclor au poveşti interesante despre costumele lor populare sau instrumentele la care cântă. 

Distribuie pe:

Autor: I.A.


In articol:

Un astfel de exemplu este şi Ionel Pădurariu în a cărui colecție de instrumente a intrat unul special care i-a aparţinut chiar lui Adolf Hitler.

Cântăreţul de muzică populară Ionel Pădurariu din Botoşani are o colecţie impresionantă de instrumente de suflat cu care merge în concerte. Interpretul ne a povestit că în colecţia sa are multe obiecte vechi sau care au o istorie impresionantă.

Citeste si: CMaradona și-a lăsat visul în mâinile rudelor și a murit. Care e dorința sa - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Printre instrumentele din colecţia sa solistul are şi o goarnă veche de cel puţin 100 de ani pe care ar fi primit-o de la un strămoş al lui Hitler. Interpretul ne-a şi spus povestea acestei goarne despre care crede că Dumnezeu a vrut să ajungă la el.

Ionel Pădurariu: "Goarna ar fi costat în mod oficial 1500 de euro"

„Am în Germania un cumnat care a lucrat la un nepot de-a lui Hitler cu doi ani în urma. Acest domn neamţ avea câteva lucruri la care ţinea foarte mult deoarece le moştenea chiar de la Hitler, iar printre ele se afla şi această goarnă. În una din discuţiile lor referitor la aceste obiecte valoroase, cumnatul meu văzând goarna i-a povestit acelui domn despre mine, că are un cumnat în Romania care cântă la trompetă şi că eu am o colecţie destul de mare de instrumente.

Atunci acel domn (nepotul lui Hitler) auzind acest lucru i-a dăruit gorniţa şi i-a spus să mi-o aducă mie în România. Cu prima ocazie în care cumnatul meu a venit în România mi-a adus gorniţa…. lucru ce m-a bucurat foarte mult aflând de la cine provină şi ce istorie are. Am consultat specialiştii şi această gorniţă ar fi costat în mod oficial 1500 de euro, cel puţin atât mi-a oferit un colecţionar când i-a aflat povestea şi eu n-am vrut să i-o vând. Cred că Dumnezeu a vrut să vină la mine şi să o am eu în colecţia mea de instrumente de suflat”, ne-a povestit interpretul Ionel Pădurariu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Lovitura SUPREMĂ pentru Klaus Iohannis! A venit chiar când NU se aștepta sub nicio formă

Horoscop joi, 26 noiembrie. Nativii din zodia Gemeni au nevoie de o pauză, iar Fecioarele rămân alături de cei iubiți orice s-ar întâmpla

”O să mai cânți la morți”! Nepotul lui Ion Petrișor, acuzat că a dat țeapă în Italia! Acum, primește amenințări

Doliu național în Argentina după moartea lui Maradona! Anunțul dureros al președintelui: „Sunt devastat!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies