Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., C.I.


 

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Intre timp, specialistii intorc pe toate partile informatiile despre Magdalena Serban si ii alcatuiesc acesteia profilul psihologic.

Un expert in alcatuirea profilurilor prin studierea postarilor si informatiilor disponibile pe contul de socializare, a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou, toate postarile ei si numarul de prieteni de sex feminin si masculin pe care acesta ii avea si a tras concluziile.

“Profilul de Facebook al femeii de 36 de ani care a comis omorul de la Dristor 1 are 301 prieteni pe Facebook. Se considera rusinata si persecutata, cu accese de furie. In statusuri vorbea despre barbati si femei, ea impingand doua tinere de pana in 25 de ani in fata metroului.

Profilul sau are:

- 234 de prieteni barbati (la extreme: tineri pana in 20 de ani - destul de interesati de fashion si "look", sau in varsta peste 50).

- cca. 60 de prieteni femei (in cea mai mare parte tinere).

Asteptarea mea este ca are mai multe profiluri, pe alte nume”, spune specialistul. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune