WOW

Un star X Factor a suferit un atac cerebral! Anuntul reprezentantului cantaretului

Un star X Factor, Chico, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Un star X Factor a suferit un atac cerebral! Anuntul reprezentantului cantaretuluiicon photo

Cantaretul se afla internat la spital si este supus unor investigatii, potrivit The Sun.

"Putem confirma ca, din nefericire, Chico a suferit un accident vascular cerebral. A fost un soc urias pentru Chico, pentru sotia lui si pentru cei doi copii ai lor. De asemenea, a fost un soc urias pentru prietenii apropiati si pentru restul familiei lui Chico.

Va multumim anticipat pentru ca ii oferiti lui Chico si familiei sale ceva intimitate in acest moment. In prezent Chico este supus unor teste suplimentare, iar alte declaratii vor fi oferite in scurt timp", a transmis un reprezentant al cantaretului.

Chico (47 de ani) este casatorit cu Daniyela (44 de ani), ei fiind parintii a doua fete, Lalla-Khira si Zacharia.

Chico, al carui nume intreg este Chico Slimani, a participat la X Factor in 2005 si a incheiat concursul pe locul 5. Ulterior, cantaretul si-a construit o cariera in lumea muzicii, hitul sau "It's Chico Time" aparand in topurile din Marea Britanie. In 2012 Chico a avut un nou succes in lumea televiziunii, participand la show-ul "Dancing On Ice", dupa ce artistul Chesney Hawkes s-a retras din pricina unei accidentari. Chico a terminat concursul pe locul 3.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune