WOW

Un star X Factor a suferit un atac cerebral! Anuntul reprezentantului cantaretului

Un star X Factor, Chico, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Un star X Factor a suferit un atac cerebral! Anuntul reprezentantului cantaretuluiicon photo

Cantaretul se afla internat la spital si este supus unor investigatii, potrivit The Sun.

"Putem confirma ca, din nefericire, Chico a suferit un accident vascular cerebral. A fost un soc urias pentru Chico, pentru sotia lui si pentru cei doi copii ai lor. De asemenea, a fost un soc urias pentru prietenii apropiati si pentru restul familiei lui Chico.

Va multumim anticipat pentru ca ii oferiti lui Chico si familiei sale ceva intimitate in acest moment. In prezent Chico este supus unor teste suplimentare, iar alte declaratii vor fi oferite in scurt timp", a transmis un reprezentant al cantaretului.

Chico (47 de ani) este casatorit cu Daniyela (44 de ani), ei fiind parintii a doua fete, Lalla-Khira si Zacharia.

Chico, al carui nume intreg este Chico Slimani, a participat la X Factor in 2005 si a incheiat concursul pe locul 5. Ulterior, cantaretul si-a construit o cariera in lumea muzicii, hitul sau "It's Chico Time" aparand in topurile din Marea Britanie. In 2012 Chico a avut un nou succes in lumea televiziunii, participand la show-ul "Dancing On Ice", dupa ce artistul Chesney Hawkes s-a retras din pricina unei accidentari. Chico a terminat concursul pe locul 3.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune