Un stilist de la noi s-a spanzurat. Motivul halucinant pentru care si-a pus capat zilelor

Unul din cei mai cunoscuti hair-stilisti din Sibiu si-a pus capat zilelor la varsta de doar 37 de ani, informeaza oradesibiu.ro.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereMihai Herlea a a fost gasit spanzurat, marti dupa-amiaza, in casa lui din Sibiu. Trupul lui neinsufletit a fost gasit de fratele acestuia, care a anuntat imediat autoritatile. (A murit un mare solist din Romania! Vezi despre cine e vorba)
Familia si apropiatii nu reusesc sa isi explice motivele pentru care Mihai Herlea a recurs la un gest extrem, insa cativa din cei care l-au cunoscut sustin ca singuratatea l-ar fi impins la acest gest.fara descriere

"Mihai a plecat dintre noi atât de singur şi chiar se simţea foarte singur, dar acum, când văd zecile de mesaje de condoleanţe, mă întreb oare unde aţi fost până acum? El avea mare nevoie de prieteni. De foarte mult timp se plângea mereu că nu mai are prieteni, că multi au plecat din ţară, iar cei rămaşi sunt în relaţii de cuplu”,a scris Maria Giurgiu într-un mesaj postat chiar pe contul de Facebook al lui Mihai Herlea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate