Un tânăr a fost surprins călare pe un cal în centrul Iașiului. Motivul întrece orice imaginație

Nici pandemia de coronavirus nu l-a oprit pe un tânăr din Iași să ajungă în oraș pentru a-și vedea soția și copilul nou-născut. Modul în care a făcut-o, însă, întrece orice imaginație.

Distribuie pe:

Autor: O.N.


In articol:

Un tânăr a fost surprins călare pe un cal în centrul Iașiului. Motivul întrece orice imaginație

În prima zi în care au intrat în vigoare restricțiile severe de circulație și oamenii nu au mai avut voie să iasă din casă fără o justificare legală și o declarație pe propria răspundere, un tânăr de 22 de ani din Rădăucani, județul Iași a șocat cu imaginația lui. Pentru că mijloacele de transport în comun nu mai circulă din cauza epidemiei, bărbatul a găsit o modalitate șocantă de a ajunge în oraș. Acesta a luat calul, l-a încălecat și a pornit la drum, dar nu a uitat de protecție: masca.

Surprins călare pe cal în centrul Iașiului

Norocul nu a fost, însă, de partea lui, căci a și fost surprins călare pe cal în centrul Iașiului de doi polițiști. Acesta le-a spus că vine de la țară, pentru că de curând îi născuse nevasta și nu mai circulă autobuzele.

Proaspătul tătic a călarit 50 de kilometri până la maternitatea unde i se născuse copilul, iar cum o astfel de scenă nu poate să treacă neobservată, a fost și filmat de ieșeni pe străzile din oraș. 

Citeste si: Bărbatul care a sunat la 112 în timpul pandemiei de coronavirus și a făcut glume obscene are un tupeu fantastic! George Pian l-a amenințat pe "Beleaua Corduneanu" că îi crapă capul cu târnăcopul!

Citeste si: Stelian Ogică, declarații fierbinți despre carantina cu o frumusețe în conac! Declarații exclusive despre viitorul lui

Citeste si: Florin Salam, surprins în cele mai emoționante ipostaze din viața lui Video

Oprit de agenții de poliție, tânărul a explicat că nu a avut cu ce alt mijloc de tranport să ajungă în oraș pentru a-și vedea copilul și soția. El avea completată declarația pe propria răspundere în care specificase că are treabă în interes personal la maternitate. 

S-a ales totuși cu un avertisment scris, fiindca în baza unei hotărâri de Consiliu Local, la Iași  accesul şi circulaţia mijloacelor de transport cu tracţiune animală este interzis în mai multe zone din oraș, inclusiv în locul în care a fost oprit de politiști.

„Îi îndemn pe cei care nu conștientizează pericolul să se trezească”

În condițiile în care mulți români nu au respectat regulile impuse anterior, Ministerul Afacerilor Interne a emis ordonanța militară cu numărul 3. Potrivit acesteia, se interzice circulația tututor persoanelor, cu următoarele excepții: deplasarea în scop profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, deplasarea pentru asistență medicală, depasări pentru îngrijirea copilului sau asistența persoanelor bolnave, deplasări pentru sport în apropierea locuinței, deplasarea pentru donarea de sânge, deplasarea pentru voluntariat, pentru activități agricole. 

Un tânăr a fost surprins călare pe un cal în centrul Iașiului. Motivul întrece orice imaginație

„Comportamentul nostru, al tuturor, va face diferența în zilele care vor urma. Îi îndemn pe cei care încă nu conștientizează pericolul să se trezească. Nu ne jucăm cu sănăatea publică. Noaptea trecută, numărul mare de persoane sancționate ne arată 2 lucruri: Angajații MAI și-au făcut treaba. Sunt încă foarte mulți români care nu conștientizează pericolul la care se expun”, a declarat Vela.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate