Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Un tânăr de 16 ani s-a trezit împușcat în timp ce se afla în parc cu sora lui mai mică! Tatăl victimei este complet șocat.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

L-a împușcat, imagine cu scop ilustrativ

Pandemia de COVID-19 a inspirat majoritatea adolescenților să se bucure, din nou, de simplele plimbări prin parcuri. La fel făcea și un băiat de 16 ani, însă ulterior acesta a pățit ceva de necrezut, chiar în aer liber, lângă sora lui de 7 ani! Băiatul a fost  împușcat de un grup de alți 3 tineri!


In articol:

Chiar în prculețul de lângă un bloc, în carierul Sălăjan, Adolescentul de 16 ani a intrat într-un schimb dur de replici cu un grup format din 3 băieți, cu vârstele cuprinse între 17 și 19 ani. Cei trei au început să-l bată cu pumni, picioare, dar nu s-au oprit aici: într-un moment, orbit de nervi probabil, un tânăr de 18 ani a scos un pistol cu bile de cauciuc și l-a împușcat pe adolescentul care era însoțit de sora lui mai mică.

„Mi-am primit două picioare în piept și trei în gură. M-am dat mai în spate, s-a îndepărtat la vreo 5 metri de mine și atunci am văzut că a vrut să scoată pistolul și a început să tragă. Am scos cea din gât că rămăsese acolo.

{Întrebat dacă știe ceva despre agresorul lui} Doar am auzit de el, nu-l văzusem niciodată. Mai trimitea băieții pe aici să ne convingă să luăm iarbă, d-astea, să luam droguri. Noi n-am fost de acord.”,  a povestit băiatul, pentru observator.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Tatăl victimei este complet șocat

Mai am o fetiță de 7 ani care în acel timp era cu fratele ei agresat. Era exact aici în părculeț și a văzut absolut tot. Toată noaptea nu a dormit nici ea.”,  a ovestit tatăl, pentru sursa citată.

Polițiștii au explicat că cei vinovați au fost identificați iar unul a fost deja reținut: „Au fost identificaţi şi depistaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, bănuiţi de comiterea faptei. Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, bănuit că ar fi agresat partea vătămată folosind o armă de airsoft a fost reţinut.”

Procurorii ar fi cerut ca agresorul care a tras cu pistolul să fie închis, însă judcătorii au decis să-l pună sub control judiciar.

Sursa: observator

 

Urmatorul articol
Citește și:

Să vezi și să nu crezi! În ce ipostaze compromițătoare a fost surprinsă văduva unui interlop, chiar pe sicriul acestuia!

VIDEO. Imagini cumplite! Momentul în care un copil cu autism este împușcat de 11 ori de polițiști

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Imagini incredibile suprinse într-un autobuz. Ce mască de protecție a purtat un bărbat! Călătorii au început să țipe de frică

Ultimă oră! Interlopul care l-ar fi măcelărit pe fratele Alinei Pană de la Exatlon s-a predat, la mai bine de o lună de la atac

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies