Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Este terificant ce s-a întâmplat după cinci ani de căsnicie

Un tânăr care a decis ca la vârsta de 17 ani să se căsătorească cu o femeie de 71 de ani, a trecut prin drama vieții lui la cici ani de la mariaj.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani
Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani


In articol:

Un tânăr de 22 de ani trece prin momente cumplite la cinci ani de la mariaajul cu o femeie de 71 de ani. Gary Hardwick, din statul Tennessee și-a cunoscut marea dragoste chiar la înmormântarea fiului femeii. Situația grea prin care trecea Almeda le-a oferi ocazia să se cunoască și să se sprijine unul pe altul. Cei doi și-au unit destinele, chiar dacă femeia era cu 54 de ani mai în vârstă.

Citeste si: Gabriel de la Puterea dragostei s-a despărțit de noua iubită?! ”Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă”! Primele declarații exclusive despre femeia care l-a cucerit în România

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

„A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa”, a spus Gary Hardwick despre prima noapte petrecută cu Almeda.

Citeste si: O jucătoare participantă la turneul de la Palermo, testată pozitiv cu Covid-19

Cuplul nonconformist trece prin clipe grele la cinci ani de la mariaj

Însă la cinci ani de la căsătorie, cei doi soți trec prin clipe cumplite. Femeia iubită de Gary Hardwick a făcut un atac de cord. Vestea a fost dată chiar de tânăr, care i-a rugat pe prietenii din mediul online să fie alături de soția sa și să se roage pentru sănătatea ei.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu dă de pământ cu Alexandru Cumpănașu: ”Câți bani ai putut să furi din banul public, lăutarule!”

„Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus Gary Hardwick.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate