Un tânăr de 18 ani din Oradea s-a spânzurat după ce a susținut Bacalaureatul! Puștiul luase 9.25 la BAC și fusese admis la o facultate din China! Ce l-a determinat să-și ia viața

Tragedie în Oradea! Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a susținut ultima probă la bacalaureat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O altă tragedie în Oradea! Ionatan Bîtea, un tânăr în vârstă de 18 ani, care a susținut bacalaureatul anul acesta, s-a spânzurat înainte de afișarea rezultatelor. Nimeni nu știe de ce a făcut acest gest adolescentul, conform bihon.ro.

Trupul tânărului a fost găsit agățat de crengile unui copac, în spatele unei benzinării de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Oradea. Ionatan nu lăsase niciun bilet de adio.

Băiatul era din Aplarea și absolvise clasa a XII-a la Liceul Teoretic Aurel Lazăr din Oradea. Peste câteva zile urma să afle rezultatele la Bacalaureat, dar parcă ceva l-a împins să-și curme viața. Nu se știe dacă tânărul mergea spre casă în momentul în care susținuse și ultima probă la examenul maturității, sau și-a schimbat ruta.

Luni, când s-au afișat rezultatele la Bacalaureat, Ionatan Bîtea a fost înmormântat. Tânărul a obținut media 9.25: 9.01 la Limba și literatura română, 9.85 la Istorie și 8.8 la Geografie. Tânărul fusese admis la o facultate din China.

Citeste si: E uluitor cu ce se ocupă acum Marcel Toader: "Nu mi-e frică de munca fizică"

Citeste si: Mama Ioanei Condea, sfâșiată de durere, la șase luni după moartea tinerei mutilată și băgată în comă de un proxenet în Germania

Citeste si: Un tânăr de 19 ani a avut parte de o partidă de dragoste neobișnuită! Ce s-a întâmplat când a ajuns acasă la cel mai bun prieten

Alina Dinu, comisar șef IPJ Bihor, la momentul în care s-a găsit trupul băiatului: „La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”.

Prof. Violeta Fetea, fosta dirigintă: „Avea un scop în viață, nu pot să înțeleg gestul său. A fost admis la facultate în China. Imediat după ce a aflat că a fost admis la facultate în străinătate mi-a spus: «Doamna dirigintă, mă bucur mult că am fost admis la facultate. Vreau să rămân acolo». Sunt șocată. Nu pot să-mi revin”.

Prof. Rodica Turcaș, directorul adjunct al liceului: ”Sunt terminată. Nu mă așteptam la așa ceva. Era un copil pe care te puteai baza. Știa engleza la perfecție. Știa flamandă și chineză. Dorința lui era să cunoască limbile străine. Era un elev foarte inteligent. Anul trecut a fost cu noi în China. Ba chiar, anul acesta își luase nivelul II la Chineză. Anul trecut, la 《Podul Chinezesc》a luat locul II pe țară. Doamne ferește! Ce probleme ascunse ar fi putut avea de nu a putut trece peste ele!!!”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate