Stiri

Un tânăr de 30 de ani, care se pregătea să devină tată, a murit!

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, care se pregătea să devină tată pentru prima oară, s-a stins din viaţă în urma unui accident cumplit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Un tânăr de 30 de ani, care se pregătea să devină tată, a murit!
 
Sorin Truică, un tânăr originar din Dolj, plecase în Italia pentru a-şi face un rost mai bun, însă a sfârşit tragic, în urma unui accident rutier.
 
Bărbatul lucra ca şofer, în Italia şi urma să devină tată. Acum, însă familia îl plânge, pe contul lui de socializare fiind făcute publice mesaje sfâşietoare. 
 
”Era un băiat extraordinar de bun, plecase în Italia cu acte, era şofer, trebuia să devină tată, nu ştiu de ce Dumnezeu l-a luat aşa devreme la el. Mare păcat, mare durere”, spune una dintre verişoarele lui Sorin.
„Un suflet bun sa stins. Pentru el nu mai există o nouă zi. Să ai linişte şi pace ADIO”, „Azi sa stins o stea care nu va mai putea străluci niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace colegu nostru drag azi ne luăm „Adio” de la tine şi cu un dor în suflet. Nu te vom uita niciodată! ADIO COLEG DRAG”, au fost câteva dintre mesajele sfâşietoare lăsate de prieteni.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune