Un tânăr din Botoșani a rămas fără patru degete în timp ce pregătea aluat!

Un tânăr din Botoșani a rămas fără patru degete în timp ce era în probe la un nou loc de muncă. Pregătea aluat și a fost la un pas de o tragedie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un tânăr de doar 19 ani din comuna Albești, județul Botoșani a trecut printr-o experiență de-a dreptul traumatizantă în înceracrea de a-și găsi un loc de muncă. Băiatul voia să-și câștige propriii bani și, după ce a mers la un interviu la un angajator din comuna Frătăuții Vechi din Suceava, a trecut în etapa următoare. Pentru ca cei de la locul de muncă să hotărască dacă vor să-i ofere lui Andrei postul disponibil, el a fost chemat la probe.

Luni, în timp ce se afla în probe de angajare, a fost ziua în care băiatul de 19 ani a fost la un pas de o adevărată tragedie. În timp ce manevra unul din utilajele de partiționare a aluatului, Andrei și-a prins patru dintre degetele mâinii stângi în gura aparatului și i-au fost secționate imediat de lamele ascuțite.

Citeste si: Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după o schimbare radicală de look! Uite ce și-a făcut la păr fostu concurent

Citeste si: Este mereu zâmbitoare, dar uite prin ce trece cu adevărat în aceste momente Adelina Pestriţu! "Nu mai ştim ce este un somn bun, ne trezim din 20 în 20 de minute"

Ce s-a întâmplat cu tânărul din Botoșani

Din fericire, angajații de la societatea în cauză au fost prompți și au sunat imediat la Serviciul de Ambulanță 112. Un echipaj de ambulanță și un echipaj de poliție s-au deplasat de urgență la adresa respectivă. Tânărului i-au fost acordate imediat primele îngrijiri medicale și a ajuns pe mâinile medicilor care au făcut tot posibilul să-i salveze cele patru degete.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate