Un tânăr din Iaşi a intrat în comă alcoolică după ce a cosumat un litru de ţuică. Medicii care l-au tratat pe Ionel au fost impresionaţi până la lacrimi de povestea tânărului

Un bărbat din Iaşi a intrat în comă după ce a consumat un litru de ţuică. Povestea tânărului este impresionantă.

foto
Autor: Elena Popescu

In articol:

Un bărbat de 30 de ani a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi după ce a consumat un litru de ţuică şi a intrat în comă. Medicii nu l-au judecat pe tânăr, ba chiar au izbucnit în lacrimi la auzul poveştii de viaţă a lui Ionel.

foto
Ionel Banica[Sursa foto: bzi.ro]

Ionel a ajuns la spital după ce a consumat un litru de alcool  şi a intrat în comă. Tânărul în vârstă de 30 de ani a început să consume alcool încă de la vârsta de 16 ani. Medicii care i-au aflat povestea au rămas înmărmuriţi.

Citeste si: Cum arată o asistentă medicală după 8 luni petrecute într-un spital COVID

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Coronavirus România! Peste 9.000 de cazuri de infectări cu virusul COVID-19

Potrivit, bzi.ro, Ionel le-a povestit medicilor că trăieşte într-un pod care nu are nici măcar uşă, iar ca să îndure frigul, mai consumă alcool câteodată. Cantitatea pe care a consumat-o ultima dată, l-a băgat în comă.

„Nu-mi aduc aminte cum am ajuns aici.

Stau în podul unei case părăsite. Nu am nici ușă la pod. Numai eu știu ce frig cumplit îndur. Un om bătrân la care am fost la treabă mi-a dat un litru de țuică. Mi-a spus să mai beau câte o gură când simt că mi-e frig. Dar eu am băut toată sticla. Nu-mi aduc aminte unde am căzut. Am băut toată sticla ca să mă încălzesc. Am rugat oamenii de prin sat ca să mă bage undeva să lucrez, dar acum că e iarnă, mai greu găsești de lucru”, a povestit Ionel Bănică pentru bzi.ro.

"Scoateți-mi alcoolul din mine, că îmi distrug viața!"

Ionel le-a povestit medicilor ce soartă cruntă  a avut şi prin ce chinuri trece zi de zi.

„Mă doare stomacul în fiecare zi. Beau de la vârsta de 16 ani. După ce a murit bunica, am început să muncesc cu ziua. Oamenii cu care lucram mi-au dat să beau și eu. Văzând că uit de toate și că pot dormi noaptea atunci când consum alcool, am început să devin dependent. Efectiv, chiar și acum dacă mă pun la somn fără să beau, nu pot. Îmi amintesc mereu de cum a fost la Casa de Copii și prin ce chinuri am trecut din cauza mamei mele. Am încercat de mai multe ori să mă las de băut, dar nu am reușit. Am fost internat la Socola de patru ori. Eu m-am dus pe picioarele mele și i-am rugat pe medici să mă ajute să-mi revin. Le-am spus: «Scoateți-mi alcoolul din mine, că îmi distrug viața!». Din păcate, când ajungeam din nou în anturajul de alcoolici, mă apucam iarăși de băut. Eu știu că trebuie să plec din anturajul de alcoolici, dar nu am unde să mă duc”, a mai spus tânărul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini inedite surprinse în trafic. Cum a încercat un polițist să oprească un șofer pus pe fugă

Măsuri speciale de Sfântul Andrei și Ziua Națională. Ce spitale din Capitală vor asigura asistență medicală de urgență

Cum arată o asistentă medicală după 8 luni petrecute într-un spital COVID

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Carantină în Capitală? Un secretar de stat din MS spune adevărul: Posibil să se ajungă acolo

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies