Un tanar din Satu Mare impuscat in timp ce culegea nuci pe o plantatie

Un tânăr de 24 de ani a fost împuşcat în spate cu un pistol cu gloanţe de cauciuc, în timp ce culegea nuci de pe o plantaţie aparţinând unui bărbat din municipiul Satu Mare.

novalue

Potrivit IPJ Satu Mare, proprietarul plantaţiei avea asupra sa un pistol de autoapărare cu patru proiectile de cauciuc şi l-a surprins pe tânăr culegând nuci de pe terenul său. Bărbatul de 41 de ani a tras două focuri de armă, iar un proiectil l-a lovit în spate pe tânăr, sub omoplatul drept.

"Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgentă Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale.

În urma concluziilor preliminare, doctorul legist a stabilit că viaţa victimei nu a fost pusă în pericol, plaga prin împuşcare necesitând îngrijiri medicale de maxim 5 zile. Arma şi muniţia identificată asupra făptuitorului au fost ridicate în vederea expertizării", potrivit unui comunicat al IPJ Satu Mare, citat de Agerpres.

Proprietarul plantaţiei deţinea pistolul cu permis din septembrie 2008. Acum este cercetat pentru uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi lovire sau alte violenţe, iar victima este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies