Stiri

Un tânăr disperat că şi-a pierdut câinele a oferit o maşină recompensă pentru găsirea lui!

Un bărbat a oferit o maşină recompensă pentru găsirea câinelui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Un tânăr disperat că şi-a pierdut câinele a oferit o maşină recompensă pentru găsirea lui!icon photo
 
Un tânăr din Bârlad a anunţat pe Facebook că prietenul lui necuvântat a dispărut. Pentru că îşi dorea cu orice preţ să-şi recupereze câinele, el a anunţat că oferă drept recompensă o maşină marca Audi. Sute de oameni au redistribuit postarea în încercarea de a-l ajuta la găsirea câinelui.
 
Câinele a fost găsit la un bărbat din comuna Vinderei. Din păcate, animalul era rănit şi nu era deloc într-o stare bună. 
 
„După atâtea ore de căutare,  în sfârşit a fost găsit cu ajutorul unor persoane care nu le voi afişa numele! Va mulţumesc din toată inima voi fi recunoscător tuturor persoanelor care au sărit  în ajutorul meu din toată ţara. Vă mulţumesc anticipat! Uitaţi cum arata cainele în cinci zile! A fost bătut, pus la lupte, schingiuit, are piciorul rupt! Totul sa întâmplat în comuna Vinderei”, a scris stăpânul pe pagina lui de Facebook. El a şi făcut plângere la poliţie împotriva celui care i-a chinuit căţelul. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune