Un tânăr necredincios a mers cu o fată la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Ce i s-a întâmplat băiatului apoi

Un tânăr necredincios a mers cu o prietenă la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Ce s-a întâmplat acolo.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O povestire adevărată a fost mărturisită de Părintele Pantelimon Munteanu în cartea sa publicată în anul 2012. Este vorba despre o întâmplare incredibilă de la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

”O tânără care se mărturiseşte la mine a fost însoţită de un tânăr necredincios până la Prislop, că era şi el curios ce e pe acolo. Şi fata s-a întâlnit cu nişte colegi, au cumpărat cărţi despre Părintele, le-au împărţit între ei, s-au închinat aceia la mormânt şi s-au rugat.

Citeste si: Mihai Constantinescu a lansat-o pe Andreea Bălan la televizor. Prima apariție publică a fost povestită chiar de cântăreață: „Mi-a urat să devin o mare cântăreață.”

Citeste si: Claudia Pavel a avut parte de o surpriză de proporții de ziua ei! Cream a împlinit 35 de ani și s-a trezit cu casa plină cu baloane

Citeste si: Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 a lăsat în urmă o mamă, o soră şi un frate! Ioana îşi iubea enorm fraţii: “Primul meu job a fost acela de soră mai mare” FOTO

Şi după asta, i-a spus fata prietenului cu care venise: „Hai să te închini şi tu!”. La care tânărul a răspuns nervos că el nu e nebun să se închine la cruci şi la morminte. Şi au plecat cu maşina. Au mers vreo trei ore şi jumătate şi cum s-au învârtit, cum au făcut, că tot în curtea mănăstirii au ajuns. Apoi fata, având şi ea carne de şofer, a luat volanul. S-au mai învârtit încă o oră şi jumătate şi tot în curtea mănăstirii au ajuns.

Atunci băiatul acela s-a dat jos din maşină, s-a dus, s-a închinat şi după aceea au mers ca vântul până la Bucureşti. E întâmplare de anul acesta, m-a sunat fata aproape de miezul nopţii, ca să-mi spună ce au păţit”, scrie în cartea sa, ”Părintele Arsenie Boca, Taina Căsătoriei – Sfânta însoţire întru purtarea crucii şi vederea luminii de pe Tabor”, conform ortodoxia.rol.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate