Un tânăr s-a sinucis, după ce s-a aruncat de la 12 metri dintr-un spital din Nehoiu! Motivul este înfiorător

Caz halucinant la Spitalul Orășenesc Nehoiu! Un tânăr în vârstă de 33 de ani și-a pus capăt zilelor într-un mod groaznic!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un caz grav a avut loc în incinta Spitalului Orășenesc Nehoiu. Un tânăr în vârstă de 33 de ani din siriu a ales să își pună capăt zilelor duminică, aruncându-se de la geamul salonului în care acesta era internat.

El era cunoscut drept un consumator de alcool înrăit, iar duminică dimineața a devenit foarte agitat, având în vedere că era deja de două zile în spital, loc în care este interzis consumul de băuturi alcoolice.

Astfel, în jurul orei 5 dimineața, duminica, tânărul de 33 de ani a devenit agitat. A așteptat ca asistentul și infirmierul să dea tratamentele celorlalți pacienți, iar apoi s-a suit pe pervaz și s-a aruncat.

fara descriere

Directorul Spitalului Orășenesc Nehoiu, Sergiu Remișovschi, susține că toți ceilalți pacienți au rămas cu gura căscată vis-a-vis de gestul tânărului de 33 ani, iar cel mai probabil a fost din cauză că nu a putut consuma alcool.

”Duminica la ora 6 dimineața un pacient internat cu o reacție pancreatică a suferit o agitație psihomotorie și într-un moment în care și asistentul și infirmiera erau ocupați cu alte tratamente s-a aruncat pe fereastră și a murit. S-a deschis o anchetă, se analizează evenimentul însă din primele date pacientul a fost supravegheat, i-a fost administrat tratamentul prescris, iar în momentul suicidului, asistentul și infirmiera erau ocupați cu tratamentul altor pacienți de pe secție. Cel mai probabil starea sa s-a datorat lipsei consumului de alcool. Toți pacienții din salon au rămas uimiți, practic nimeni nu a putut face nimic„, a declarat directorului Spitalului Orășenesc Nehoiu, conform observatorulbuzoian.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate