Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…

Din toate colțurile lumii cuprinse de pandemie vin povești cutremurătoare. Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…


In articol:

Tragedia s-a petrecut în Marea Britanie. Bărbatul, pe nume Ayub Akhtar, efectuase o cursă în care luase o femeie care a tușit în repetate rânduri pe parcursul acesteia. După doar câteva zile a început să se simtă rău și le-a spus rudelor că se teme că a contractat virusul. Într-o săptămână starea lui s-a deteriorat și a început să prezinte simptomele de COVID-19. Tânărul a fost internat în spital în stare gravă și după o săptămână a murit.

Un taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină

„Sunt cu adevărat speriat. Roagă-te pentru mine", a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis fratelui său, Yasser, de pe patul de spital. 'Totul s-a întâmplat atât de repede… Starea lui de sănătate s-a deteriorat extrem de rapid', a povestit acesta cu lacrimi în ochi.

 

Fratele taximetristului a mai spus că în primele zile bărbatului îi era aproape permanent frig. Atât de frig încât a fost nevoie să pornească instalația de încălzire din casă, pentru a-i asigura confortul.

Citeste si: Bunicuța din Peștișani care face măști pentru tot satul. Gratuit!

Citeste si: Coronavirus România: Alte 265 de noi cazuri. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 5467, cele mai multe fiind în continuare la Suceava

Citeste si: Fostul producător Harvey Weinstein, testat pozitiv cu Covid-19 în închisoare! Bărbatul este asimptomatic

'Îl auzeam noaptea cum tușea îngrozitor și se chinuia să respire. Când am constatat că aproape se sufoca, am alertat serviciul de urgență și a fost preluat imediat', își amintește el.

Citeste si: O femeie acuză că personalul medical de la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu nu i-a îngrijit tatăl, iar acesta a murit de Covid-19

Tânărul a fost inițial internat în Spitalul Mayday din Croydon și apoi transferat la Spitalul St. George, Tooting, unde a și murit. „Nu l-am mai văzut de când l-au luat de acasă, dar știam că este foarte rău. Îi trimiteam mesaje și abia a doua zi reușea să îmi răspundă la ele', a spus fratele taximetristului.

Citeste continuarea pe avantaje.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate