Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…

Din toate colțurile lumii cuprinse de pandemie vin povești cutremurătoare. Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…
Un tânăr taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină. Avea numai 33 de ani…


In articol:

Tragedia s-a petrecut în Marea Britanie. Bărbatul, pe nume Ayub Akhtar, efectuase o cursă în care luase o femeie care a tușit în repetate rânduri pe parcursul acesteia. După doar câteva zile a început să se simtă rău și le-a spus rudelor că se teme că a contractat virusul. Într-o săptămână starea lui s-a deteriorat și a început să prezinte simptomele de COVID-19. Tânărul a fost internat în spital în stare gravă și după o săptămână a murit.

Un taximetrist a murit infectat de o clientă care a tușit în mașină

„Sunt cu adevărat speriat. Roagă-te pentru mine", a fost ultimul mesaj pe care i l-a trimis fratelui său, Yasser, de pe patul de spital. 'Totul s-a întâmplat atât de repede… Starea lui de sănătate s-a deteriorat extrem de rapid', a povestit acesta cu lacrimi în ochi.

 

Fratele taximetristului a mai spus că în primele zile bărbatului îi era aproape permanent frig. Atât de frig încât a fost nevoie să pornească instalația de încălzire din casă, pentru a-i asigura confortul.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Bunicuța din Peștișani care face măști pentru tot satul. Gratuit!

Citeste si: Coronavirus România: Alte 265 de noi cazuri. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 5467, cele mai multe fiind în continuare la Suceava

Citeste si: Fostul producător Harvey Weinstein, testat pozitiv cu Covid-19 în închisoare! Bărbatul este asimptomatic

'Îl auzeam noaptea cum tușea îngrozitor și se chinuia să respire. Când am constatat că aproape se sufoca, am alertat serviciul de urgență și a fost preluat imediat', își amintește el.

Citeste si: O femeie acuză că personalul medical de la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu nu i-a îngrijit tatăl, iar acesta a murit de Covid-19

Tânărul a fost inițial internat în Spitalul Mayday din Croydon și apoi transferat la Spitalul St. George, Tooting, unde a și murit. „Nu l-am mai văzut de când l-au luat de acasă, dar știam că este foarte rău. Îi trimiteam mesaje și abia a doua zi reușea să îmi răspundă la ele', a spus fratele taximetristului.

Citeste continuarea pe avantaje.ro.


Citește și:

Americanii au calculat când va fi prima zi fără decese provocate de coronavirus în România! Vor muri oameni din cauza Covid-19 și în luna august!

Ce s-a întâmplat cu pacientul de 87 de ani din Wuhan, scos afară de medic să vadă ultimul apus

EXCLUSIV! Cum arată o declarație pe propria răspundere a unui rrom din Țăndărei, orașul izolat de coronavirus! Ce scrie pe ea! Nici nu știi dacă să râzi sau să plângi!

Ultimele locuri de pe pământ fără coronavirus! Unde fugim de COVID-19?

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies