Stiri

Un tata din Iasi a pus mana pe CUTIT si si-a facut singur dreptate! De ce a fost in stare o adolescenta

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un tata din Iasi a pus mana pe CUTIT si si-a facut singur dreptate! De ce a fost in stare o adolescenta
 
Un barbat din Iasi risca sa-si petreaca urmatorii ani dupa gratii dupa ce a fost innebunit de o adolescenta. Povestea este pe cat de simpla, pe atat de complicata. Totul s-a petrecut in comuna ieseana Costuleni, pe data de 10 martie. Atunci Marius Cascaval, in varsta de 37 de ani, a mers la locuinta lui Nita Alexandru cu un cutit in mana, deranjat de faptul ca fiul sau ar fi fost in centrul unei dispute pentru o fata.
 
Intr-o fractiune de secunda l-a doborat pe barbat cu o lovitura de cutit. In apararea lui Nita a sarit unul dintre fiii sai, in varsta de 21 de ani. Si acesta a fost injunghiat de catre Cascaval. Imediat dupa atac, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia. La fata locului a intervenit un echipaj medical care i-a transportat pe cei doi barbati la Spitalul "Sfantul Spiridon".
 
"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi au venit doi pacienti, tata si fiu, ambii din Costuleni. Acestia au fost injunghiati cu un cutit de catre un consatean, in urma unui conflict violent. Din informatiile pe care le detinem, se pare ca conflictul a izbucnit de la faptul ca agresorul ar fi agresat-o inainte pe fata victimei. Este vorba despre un barbat in varsta de 51 de ani, care in momentul in care a fost transportat la UPU prezenta o plaga injughiata penetranta cu cutitul, la nivelul toracelui posterior stang. Intrucat acesta era un caz urgent, acesta a fost operat, fiind internat la Chirurgie Toracica. 
 
 
Fiul acestuia, un tanar in varsta de 21 de ani, tot din Costuleni, prezenta in momentul sosirii la UPU o plaga injunghiata la nivelul toracelui antero-lateral stang. Totodata, acesta prezenta hemopneumotorax stang in cantitate mica, o fractura de arc lateral stang, emfizem subcutanat toracic stang. Din cauza starii grave in care se afla, acesta a fost internat la Chirurgie Toracica", declara medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi. Continuarea aici. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune