Un tată i-a cerut scuze fiului de zece ani, înainte să-i ia viața: ”Am vrut să îl trimit direct în Rai cât era fără păcat”

Un tată s-a transformat în monstru! Și-a cerut scuze apoi și-a omorât cu sânge rece copilul!

Un tată i-a cerut scuze fiului de zece ani, înainte să-i ia viața
Un tată i-a cerut scuze fiului de zece ani, înainte să-i ia viața[Sursa foto: Captură foto]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Ismail Kilincer are 32 de ani și a șocat Turcia! Bărbatul s-a transformat într-un monstru și și-a omorât cu sânge rece copilul de doar zece ani. Ismail şi-a îmbrăţişat şi sărutat copilul înainte de a-l strânge de gât. Acesta le-a mărturisit oamenilor legii că a recurs la acest gest ca să îl trimită pe copil în Rai, înainte de a ajunge să păcătuiască.

Citeste si: Iubitul gelos s-a transformat în călău! Își suspecta iubita că îl înșela cu o prietenă: „Se uita la mine cu o privire umilitoare”

Criminalul spune că s-a simțit foarte vinovat de stilul lui de viață și a susținut că cel mai bun lucru din viaţa lui a fost fiul său. Așa că, bărbatul a decis să-și omoare copilul pentru a ajunge „ direct în Rai când încă era fără păcat”.

Și-a trimis soția la cumpărături ca să aibă timp să-și omoare băiatul

Incidentul a avut loc în districtul Karatay, din provincia turcească Konya, pe data de 8 martie, în jurul orei 19.00. Ismail şi-a trimis soţia, Rabia Kilincer, 31 de ani, la cumpărături, pentru a avea timp să-și omoare băiatul.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Nu am vrut ca fiul meu să cadă în ispită, să crească şi să devină ca mine”,a spus criminalul. Acesta le-a povestit anchetatorilor că: „Înainte de incident, intenţionat mi-am trimis soţia la cumpărături. I-am spus fiului că îl voi ucide. Mi-am cerut scuze, l-am îmbrăţişat şi l-am sărutat”.

Un tată i-a cerut scuze fiului de zece ani, înainte să-i ia viața
Un tată i-a cerut scuze fiului de zece ani, înainte să-i ia viața[Sursa foto: PixaBay]

Apoi, s-a aşezat pe picioarele fiului său şi l-a strâns de gât cu mâinile goale.

Ulterior, a sunat la poliţie şi le-a spus că a omorât pe cineva. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, Huseyin, copilul de 10 ani, era deja mort. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost preluat pentru autopsie.

Citeste si: Mihai și Gabriela, românii bănuiți că și-au omorât bebelușul, au respins acuzațiile în fața judecătorilor: ”Nu l-am ucis noi”

Oamenii legii sunt de părere că totul a fost planificat cu două săptămâni înainte.

Criminalul ar mai fi spus că: „Am păcătuit mult şi voi merge în iad. Fiul meu ar fi păcătuit pe măsură ce creştea. Cu cât trăieşte mai mult o persoană, cu atât păcătuieşte mai mult. Nu am vrut ca fiul meu să cadă în ispită şi să ajungă ca mine. Am vrut să îl trimit direct în Rai cât era fără păcat”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea cutremurătoare a unei eroine. Și-a îndeplinit visul și a devenit un bucătar celebru, în ciuda faptului că la vârsta de 11 ani i-au fost tăiate mâinile

Un bebeluș a supraviețuit miraculos deși medicii nu i-au dat nicio șansă! Sofia s-a născut prematur și cântărea doar 500 de grame

Tragedie în Rusia! O tânără a fost torturată și ucisă de fostul iubit, în timp ce poliția a ignorat apelurile vecinilor

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies