Un tată și-a dat viața pentru a o salva pe fiica lui! A fost ucis de un câine agresiv în timp ce-și proteja fetița de doar cinci anișori

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a murit protejându-și fiica.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Robert Joseph Quick a murit după ce s-a băgat între fiica lui și un câine extrem de agresiv. Incidentul a avut loc în orașul Fort Madison, din statul american Iowa.

În timpul unui atac extrem de brutal, câinele a mușcat-o de față pe fetiță. Robert a intervenit pentru a-și proteja copilul de animal, care s-a năpustit apoi asupra lui. Când o ambulanță au ajuns la fața locului, el a cerut medicilor să se ocupe prima dată de fiica lui, deși el era grav rănit. Ulterior, a făcut infarct din cauza traumatismelor suferite, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale care au ajuns la fața locului.

Citeste si: Apariția fabuloasă a lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea! Fotografia de la nunta celor doi care a stârnit aprecierea fanilor: Ce bine e să ai prieteni adevărați

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei, în lacrimi la aflarea veștii morții manelistului Răzvan de la Oradea! Cei doi au cântat împreună FOTO

Citeste si: Obsedat sexual la ștrand în Arad! „Ne filma părțile intime și se pipăia. Se uita și la copii, iar l-au baie l-au prins în timp ce...”

Șeriful Stacy Weber a făcut o declarație publică în care a lăudat modul în care Robert a acționat pentru a-și salva fiica. „Domnul Quick și-a apărat fiica și i-a salvat viața prin acțiunile lui. Am vrea să ne prezentăm condoleanțele familiei lui și celor implicați în acest incident tragic.”

Conform aceleiași declarații, polițiștii au fost nevoiți să împuște câinele pentru a interveni.

După moartea lui Robert a fost organizată o strângere de fonduri. Banii au fost folosiți de către soția lui pentru înmormântare, iar suma rămasă a fost depusă într-un cont cu economii în care ea a început deja să strângă bani pentru copiii lor, pentru când vor vrea să meargă la facultate. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate