Un tată și cei șase copii ai lui au trăit timp de nouă ani într-un beci! Autoritățile au fost șocate când i-au scos de acolo

Autoritățile din Olanda au făcut o descoperire șocantă. Într-un beci au găsit un tată care trăia acolo de mai bine de nouă ani, împreună cu cei șase copii despre care spunea că sunt ai lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Un bărbat și șase tineri despre care spunea că sunt copiii lui au trăit timp de nouă ani într-un beci din provincia Drenthe din Olanda. Descoperirea șocantă a fost făcută abia după ce unul dintre adolescneți a ajuns la un bar din localitate și a cerut ajutorul vecinilor, relatează BBC.

„Avea părul lung, barba murdară, purta haine uzate şi părea confuz. Mi-a mărturisit că n-a fost niciodată la şcoală şi nu s-a mai tuns de nouă ani. Mi-a mai spus că are fraţi şi surori cu care a locuit la fermă, că este cel mai mare dintre ei şi că nu mai vrea să trăiască în acel fel”, a povestit proprietarul barului.

Citeste si: Coborau sicriul în groapă, când au auzit strigăte: „Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat în timpul înmormântării e halucinant

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cutremurător! Ștefan Bănică jr a plâns  pe scenă după Tamara Buciuceanu Botez! Momente emoționante la Iași! Avem imagini exclusive

Citeste si: Carmen Minune, de nerecunoscut la o petrecere! "Cine-i asta?" A slăbit drastic, iar acum arată aşa! Doamne, ce ţinută sexy a purtat!!!

De ce locuiau în beci

Bărbatul are 58 de ani și credea că vine sfârșitu lumii.

Autoritățile au deschis o anchetă și au aflat că tinerii, cu vârste curpinse între 16 și 25 de ani, nu erau copiii lui. Mai mult, el nu era proprietarul fermei în a cărui beci se ascundeau cu toții.

„Avem încă multe întrebări fără răspuns”, au spus anchetatorii, având în vedere că bărbatul nu vrea să coopereze.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate