Un taximetrist, batut cu bata de o femeie! De la ce a pornit scandalul

Autor: A.N.C.
 
O femeie din Targu-Jiu i-a aplicat o lectie unui taximetrist. Femeia l-a batut cu bata de baseball, s-a impiedicat si dat cu capul de o statuie. 
 
Femeie sustine ca taximetristul a fost la un pas sa loveasca masina familiei si acest lucru a revoltat-o foarte tare. n
 
„Au avut şi luni un scandal.
L-a bătut pe taximetrist în Piaţa Mare. Ea cu familia ei, de supărare că a parcat maşina lângă a lor, la piaţă, şi era să o lovească. Atunci au primit amenzi pentru că au făcut scandal. Marţi, taximetristul a parcat maşina în CAM şi ea i-a băgat bâta pe geam. Taximetristul s-a dat jos şi s-a luat după ea, iar ea s-a împiedicat în papuci, a căzut şi a dat cu capul în statuie. Ea l-a lovit pe taximetrist. Sângele de era pe jos era de la ea, că a dat cu capul de statuie, dar nu a lovit-o nimeni. Sunt martori care confirmă. L-a zgâriat pe faţă cu bâta”
, a spus un martor, pentru Gorj Domino.
 

 

 
„Era conştientă femeia şi se ridicase. Nu şi-a pierdut cunoştinţa în urma traumatismului şi am mers cu ea la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu o plagă frontală, conştientă. Ea zice că ar fi fost lovită cu un corp dur de către un taximetrist care s-ar fi oprit la trecere şi ar fi coborât, asta spune dânsa. Taximetristul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat medicul Claudiu Constantinescu, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj.
Femeia de 51 de ani şi bărbatul aflat în timpul serviciului s-au reclamat reciproc la Poliţie, potrivit sursei citate. 
 
„Un bărbat de 55 de ani, taximetrist, a fost agresat fizic de o femeie de 51 de ani, fiind staţionat cu autoturismul în staţia de taxi, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, pe fondul unui conflict mai vechi. Vor depune plângere unul împotriva celuilalt pentru lovire”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies