Un tenisman roman a intrat in forta in lumea pokerului. Intra sa vezi cine este jucatorul de Cupa Davis care vrea sa devina mai faimos la masa de joc decat a fost la fileu

La mijlocul acestei luni, la Brasov a avut loc ultima etapa a “PokerFest”, cel mai mare circuit de texas-holdem din Romania. Printre nume cunoscute in domeniu, sau celebritati de moment, gen Constantin Iosef, la masa de joc si-a facut loc si un fost tenisman cunoscut.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereOriginar chiar din Brasov, fostul numar 74 ATP, Razvan Sabau, a inceput sa se dedice din ce in ce mai serios poker-ului in acest an. Fostul castigator al Wimblendon-ului la juniori in 1993, Sabau a participat la un turneu secundar in SUA si a reusit sa intre in “premii”, iar in octombrie a fost la Concorde Million Viena, de unde a plecat cu 2.400 de euro.

Si la Brasov, Razvan, acum in varsta de 35 de ani, a obtinut un rezultat notabil: a terminat main-eventul pe locul 8 si a castigat 4.200 de euro la un turneu unde buy-in-ul (intrarea) a fost de 800 de euro.

Razvan Sabau, care este inca jucator activ in circuitul ITF Futures,  se inscrie in galeria altor tenismani celebri, precum Boris Becker si Yevgeny Kafelnikov, care s-au apucat de poker dupa incheierea carierei in sportul alb.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate