Un top model, dispărut în urmă cu un an în New York, găsit într-o mahala din Brazilia. Eloisa a fost internată la un spital de boli psihice

Situație incredibilă! O vedetă internațională a fost găsită într-o mahala din Brazilia.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Situație incredibilă! O vedetă internațională a fost găsită într-o mahala din Brazilia.

 


In articol:

Eloisa Pinto Fontes are 26 de ani și este un model de talie internațională. Vedeta a dispărut, în urmă cu un an din New York City și fost găsită în țara sa natală, Brazilia, unde rătăcea într-o mahala din Rio de Janeiro. Autoritățile spun că Eloisa era „dezorientată”, în momentul în care a fost găsită într-o mahala. Eloisa este model și a apărut în urmă cu ceva timp pe copertele revistelor de modă precum Elle și Grazia, potrivit The Daily Mail. Ea a fost, de asemenea, prezentată în mod proeminent într-o campanie Dolce & Gabbana. Însă săptămâna aceasta, modelul brazilian dispărut fără urmă, acum un an, a fost găsit singur și dezorientat într-o mahala din Rio de Janeiro.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Găsită la un an de la dispariție

Eloisa a fost găsită după ce o echipă de supraveghere a cartierului a primit un zvon despre o femeie necunoscută fără încălțăminte și fără cămașă care rătăcea în zonă timp de câteva zile. Familia a căutat-o încă de când a dispărut din New York în iunie 2019.Potrivit CNN Brazil, modelul brazilian dispărut și găsit acum a fost trimis la Institutul Municipal Philippe Pinel, unde este însoțită și de asistenți sociali. Acolo, ea a fost supusă unei evaluări psihiatrice și a fost internată în spital pentru îngrijiri de sănătate mintală. Autoritățile au declarat pentru CNN că nu sunt sigure de cât timp Fontes era la Rio de Janeiro.

Modelul brazilian va sta internată la unitatea de sănătate mintală. De asemenea, autoritățile au informat-o pe mama lui Fontes cu privire la locul unde se află fiica ei, iar aceasta a mers la spitalul unde se află Eloisa, pentru a ajuta la îngrijirea modelului. Potrivit The Mirror, modelul brazilian Fontes a mai dispărut pentru scurt timp în New York, dar a fost găsită după aproximativ cinci zile mai târziu în White Plains. Această dispariție a fost înainte de dispariția de un an. Soțul ei s-a despărțit de Eloisa atunci când aceasta a plecat pentru prima dată de acasă. El a păstrat custodia fiicei lor.

foto - dailymail.co.uk

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Are 150 de copii şi a mai făcut şase în pandemie. Povestea bărbatului care are 150 de copii în întreaga lume

Baba Vanga ar fi prezis infectarea cu COVID-19 a lui Donald Trump!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies