Un tren a deraiat in Romania! Uite ce s-a intamplat!

Un vagon al unui marfar care transporta motorina a deraiat de un boghiu intre statiile Izvorul Muresului si Voslabeni din Harghita, doua trenuri de calatori aflate in circulatie pe linie fiind oprite, iar calatorii preluati cu microbuzul.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMarfarul cu 17 vagoane care transporta motorina se afla intre cele doua statii, in care sunt oprite trenurile de calatori pana la reluarea in siguranta a circulatiei.

Purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan, a declarat pentru MEDIAFAX ca au fost anuntate toate organele abilitate, nefiind semnalat vreun pericol.

Pana in acest moment, din cauza incidentului, au fost oprite doua trenuri InterRegio care erau in circulatie, calatorii fiind preluati cu un microbuz.

La fata locului se va deplasa un vagon de ajutor, urmand ca in cel mai scurt timp sa se reia in conditii de siguranta traficul feroviar pe ruta Voslabeni - Izvorul Muresului, se arata intr-un comunicat al CFR.

Pasagerii care doresc sa renunte la calatorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferata si reglementarilor in vigoare


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate