Un tren plin cu pasageri a luat foc în urma unei explozii. Peste 65 de morți și peste 40 de răniți: „Oamenii au început să sară din trenul în mers”

Un tren plin cu pasageri a luat foc în Pakistan, în această dimineață și cel puțin 65 de oameni au murit și peste 40 au fost răniți.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Un tren plin cu pasageri din Pakistan a luat foc după ce o butelie de gaz a explodat, a precizat un oficial al poliţiei pakistaneze, Ameer Taimur Khan.

Citeste si: Ce s-a scandat aseară la marșul „4 ani de la Colectiv”: „Capul lui Arafat vrem!”

Citeste si: O fată de 20 de ani a murit, după ce a ținut dietă! A fost găsită fără suflare în camera de cămin

Citeste si: Castelul Shuri din Japonia a ars din temelii! Obiectivul se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO

Un tren plin cu pasageri a luat foc, în urma unei explozii. Peste 65 de morți și peste 40 de răniți: „Oamenii au început să sară din trenul în mers”

Confrom declarațiilor apărute în presă, butelia era folosită de pasageri pentru a-și găti micul dejun.  

fara descriere

Shaikh Rashid, ministrul pakistanez pentru căile ferate, a anunțat că a fost declanșată o anchetă pentru a se afla de ce butelia, care este interzisă în trenuri, a ajuns înăuntru. 

„Cel puţin trei vagoane au luat foc în urma exploziei, iar oamenii au început să sară din trenul în mers”, a declarat ministrul, Shaikh Rashid. Echipe de pompieri încearcă încă să stingă focul, iar numărul exact de victime va putea fi aflat după ce operaţiunile de salvare se vor încheia în totalitate, a subliniat el, conform Digi 24. Cei mai mulți dintre oameni au murit în timp ce săreau din trenul în flăcări pentru a se salva. 

fara descriere

Din cei 40 de oameni răniți 12 sunt în stare foarte gravă. Intrarea în oraș a fost blocată până la stingerea completă a focului. 

„Numărul de victime ar putea creşte, pentru că mai sunt pasageri prinşi în interiorul vagoanelor în flăcări”, a declarat Baqir Hussain, un reprezentant al echipelor de salvare. 

Trenul circula pe ruta Karachi-Lahore în momentul în care a avut loc accidentul. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate