Stiri

Un turist a murit pe partia de schi din statiunea Paltinis! Barbatul a suferit un stop cardio-respirator

Un turist de 49 de ani a decedat joi, în timp ce schia pe una din pârtiile complexului Arena Platoş din staţiunea Păltiniş, după ce a suferit un stop cardio-respirator, a anunţat Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Un turist a murit pe partia de schi din statiunea Paltinis!  Barbatul a suferit un stop cardio-respirator
 
"Un turist aflat la schi în resortul Arena Platoş a suferit un stop cardio-respirator. Echipa de serviciu a Salvamont Sibiu a intervenit în cel mai scurt timp şi a instituit manevrele de resuscitare. În sprijinul acestora s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Sibiu. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi s-a constatat decesul acestuia", a declarat Adrian David, potrivit Agerpres.
Schiorul a fost resuscitat fără succes, timp de două ore. Medicii exclud un accident pe pârtie şi spun că turistul s-a prăbuşit pe zăpadă, din cauza stopului cardio-respirator.
 
"Schiorul de la Arena Platoş are 49 ani. S-a trimis echipajul cu medic de la Cisnădie, a fost resuscitat două ore, din păcate fără succes. Nu a mai fost transportat la spital. Nu este vorba de accident, efectiv s-a prăbuşit pe pârtie", a explicat Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Ambulanţei Sibiu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune