Un vlogger celebru a ”gustat-o” pe Alexandra de la Puterea Dragostei și dă verdictul! Denis Petcu: ”Vreți să știți dacă îi miroase gura?

Vloggerul Denis Petcu a avut o experiență fierbinte cu Alexandra de la Puterea Dragostei și a răspuns la cea mai răutăcioasă întrebare din emisiune: ”îi miroase sau nu gura”?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Alexandra de la Puterea Dragostei a fost ținta răutăților colegilor de platou, care au ajuns să spună despre ea că îi miroase gura. Vloggerul Denis Petcu a mărurisit, recent, că a avut o scurtă aventură cu Alexandra și că a sărutat-o cu foc. El a răspuns la afirmațiile răutăcioase din casa Puterea Dragostei, după ce a simțit ”gustul” Alexandrei!

Alexandra l-a sedus pe Denis Petcu


In articol:

”Pentru că se spun multe lucruri în emisiune, că i-ar mirosi gura Alexandrei, că nu știu ce... numai răutăți d-astea. De asta am ajuns aici, ea oricum nu se va supăra...

mesaj alexandra denis petcu
Mesajul Alexandrei pentru Denis Petcu

(...) Mi-a dat mesaj și m-a întrebat dacă vreau să mergem să filmăm împreună pentru un vlog. Eu am zis ”da”, până acum nu venisem pentru că avusesem relație cu o altă fată... Prima întâlnire a a fost mai reținută, nu eram vorbăreți... Alexandra era vorbăreață, poate mulți cred că în emisiune este falsă, chiar e vorbăreață.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Al doilea vlog a fost la Craiova, în pădurea Radovan. Acolo ne-am apropiat mai mult, am întrebat-o despre ea, despre viața ei, ce a făcut, mi-a spus anumite lucruri pe care le-a spus și în emisiune. (...) Când a venit să filmăm și al treilea vlog, i-am spus doar așa: ”ești foarte frumoasă astăzi”. Atât i-am zis, nimic altceva.

Denis Petcu: ”Mi-a indus o nebunie”

După ce am filmat vlogul ăsta, a doua zi îmi spune ea: ”Denis, fii sincer, te întreb ceva – ce simți tu pentru mine?”. Îi zic: ”nimic, ce să simt pentru mine”... ”Haide, recunoaște, se vede că ești îndrăgostit de mine. Eu am tras concluzia asta pentru că mi-ai zis doar mie că sunt fumoasă, de ce nu i-ai zis și Adrianei”... Și de aici, relația noastră a luat-o razna! Orice privire de-a mea, orice privire de-a ei, era o nebunie, dar asta din cauza ei, pentru că a încercat să-mi inducă o nebunie! Mi-a zis: ”va veni și ziua în care îmi vei recunoaște, într-o bună zi”.

alexandra puterea dragostei
Alexandra, o prezența controversată la Puterea Dragostei

După care vine ziua ei... Pe la 4 dimineața mi-am chemat taxiul și îi spun să mă conducă până jos. Ea știa ce se va întâmpla! Și când am coborât pe scări ne-am sărutat, ne-am luat... Ea nu se aștepta să am eu curajul, pentru că ea m-a văzut pe mine mai timid, mai retras. Și ne-am tot sărutat până la taxi... Și vă zic, nu-i mirosea gura, mi-e și jenă să zic, nu e așa cum spun alții, chiar nu avea nici o treabă”, a povestit Denis Petcu.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce le-a spus Alexandra prietenilor când a plecat la Puterea Dragostei! Acum s-a aflat

Vloggerul Denis Petcu, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „O face de râs pe sor-sa!”

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Vloggerul Denis Petcu, cel mai mare susținător al Biancăi de la Puterea Dragostei, îl face praf pe fratele ei, Cristi Comănici ”Cum poți tu să faci asta?”

Denis Petcu, către youtuberul îndrăgostit de minore! ”Dacă ajungi la vreun penitenciar din România, să te...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies