Una din victimele de la Onești, executat silit la fel ca ucigașul său! Electricianul avea sechestru pe salariu în ziua în care a murit! EXCLUSIV

Șirul coincidențelor macabre în cazul crimelor de la Onești continuă. Unul dintre electricienii uciși avea aceeași poveste ca a criminalului.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Silviu Iștoan, electricianul de 38 de ani ucis de Gheorghe Moroșan în apartamentul groazei din Onești, avea sechestru pe o parte din venituri din cauza unui credit pe care l-a luat la o insitituție nebancară.

În urmă cu 5 luni, un executor judecătoresc a primit undă verde pentru executarea silită ”prin toate mijloacele” a debitorului Silviu Iștoan. Bărbatul a ajuns să fie omorât pentru că Moroșan avea o problemă cu executorul judecătoresc care l-a lăsat fără casă în urmă cu 11 ani.

Silviu Iștoan a făcut credit în martie 2020 iar în octombrie a fost executat silit

Silviu Iștoan a deschis un credit cu trageri succesive (avea la dispoziție o sumă mare de bani de care se putea folosi oricând) în luna martie a anului trecut și a semnat un contract care permitea creditorului să treacă la executarea silită după câteva luni de întârziere. Pe 13 octombrie 2020, la Judectoria Onești s-a făcut cerere pentru executarea silită a lui Iștoan, iar trei zile mai târziu, aceasta a fost admisă de instanță.

Citeste si: Cum ar fi reușit criminalul din Onești să îi lege pe cei doi muncitori! Ipoteza bombă a anchetatorilor

Nu a fost prima dată când victima lui Moroșan a avut de-a face cu băncile. În 2018, el mai fusese executat silit o dată, tot din cauza unei sume de bani pe care n-a mai putut s-o returneze.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Silviu Iștoan avea 38 de ani, era necăsătorit și lucra ca electrician la Chimcomplex din 2013, companie la care activase și soția lui Gheorghe Moroșan. El avea 38 de ani și era nepotul cântărețului de folk Benny Jugaru. Silviu a rămas orfan de mamă la doar 3 ani și a fost crescut, împreună cu fratele lui, doar de tată.

Citeste si: La ce torturi au fost supuse victimele de la Onești! Profilul criminalului Gheorghe Moroșan: „Are trăsături accentuate de personalitate antisocială”

Citeste si: La ce torturi au fost supuse victimele de la Onești! Profilul criminalului Gheorghe Moroșan: „Are trăsături accentuate de personalitate antisocială”

Ținut ostatic 6 ore, torturat și înjunghiat mortal tot din cauza unui executor judecătoresc

Silviu Iștoan a fost ucis în urmă cu câteva zile într-un apartament din Onești împreună cu colegul lui, Dan Pătatu, în vârstă de 55 de ani de către fostul propriatar al imobilului. Ei veniseră acolo să verifice instalațiile electrice, fiind trimiși de compania la care lucrau. Gheorghe Moroșan (67 de ani) i-a înjunghiat pe cei doi după ce i-a ținut ostatici aproape 6 ore, timp în care i-a și torturat. Bărbatul era supărat că fusese expropriat din cauza unei greșeli de gestiune imputată soției sale cu mai bine de 10 ani în urmă și pentru care a ajuns să-i fie confiscat apartamentul din Onești. Moroșan făcuse mai multe solicitări către autorități prin care raporta un posibil abuz din partea executorilor judecătorești care l-au lăsat fără casă și în care amenința că va apela la violență dacă nu i se va rezolva problema.   

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO Gafa incredibilă a Poliției Române! Mascații au descins la adresa greșită și au amențat două femei nevinovate: „Mi-au pus arma în piept”

Înarmat cu un pistol și un cuțit! Așa a fost prins un cetățean din Onești, după tragedia de acum câteva zile: „Mă simt în pericol”

Un medic le-a oferit o lecție importată unor farmaciste care-l bârfeau la pacienții săi! „Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?”

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies