Una dintre cele mai iubite cântărețe, la un pas de sinucidere după despărțirea de iubit: „M-am prăbușit”

Katy Perry a fost la un pas de sinucidere după ce, în 2017, s-a despărțit de iubitul ei, actorul Orlando Bloom.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Katy Perry este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume. Succesul de care se bucură în carieră nu a ferit-o, însă, de dezamăgiri. Una dintre cele mai grele perioade din viața ei a fost atunci când s-a despărțit de actorul Orlando Bloom. Atunci, ea a intrat în depresie și, spune ea, ar fi putut să-și pună capăt zilelor dacă nu își schimba perspectiva asupra vieții.

„Cariera mea se afla pe o pantă ascendentă și tot urca, apoi a coborât. Pentru mine, momentul acela a fost precum un cutremur puternic. Mă despărțisem de iubitul meu, care acum urmează să fie tatăl copilului meu și atunci eram foarte entuziasmată că voi avea succes cu noul meu album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat și m-am prăbușit’, a spus Katy Perry, despre perioada neagră prin care a trecut în urmă cu trei ani.

‘Probabil că recunoștința mi-a salvat viața pentru că, dacă nu aș fi descoperit asta, aș fi rămas în propria tristețe și apoi e posibil să fi făcut acel pas. Dar am găsit puterea să fiu recunoscătoare. Pentru mine a fost important să ajung în acel punct în care eram distrusă tocmai pentru a-mi vedea viața dintr-o altă perspectivă’, a mai spus frumoasa cântăreață.

Citeste si: Suma exactă pe care o primea Vulpița când era asistată social, la Blăgești! Acum produce banii ăia într-o singură zi! Adevăratul motiv pentru care Veronica nu mai vrea să audă de locul din care a plecat!

fara descriere

Katy Perry îi va dărui un copil lui Orlando Bloom

Din fericire, Katy Perry și Orlando Bloo s-au împăcat după despărțire. Cei doi artiști s-au logodit și vor avea un copil împreună.

‘Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. (..) Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal’, a spus recent Katy Perry.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate