Una dintre emisiunile pe care le iubesti nu va mai fi la TV! VEZI la ce show se renunta dupa 7 ani

Show-ul "Mondenii" de la Prima TV nu va mai exista incepand cu ianuarie 2014.

Distribuie pe:

Andreea Gramosteanu, Mirela Zeta si Angel Popescu, actorii acestei productii, au aflat la inceputul saptamanii despre faptul ca negocierile pentru un nou sezon au avut un rezultat negativ.  Surse sustin ca pierderea contractului cu Prima TV a dus trupa de comedianti in pragul destramarii.

"Suntem la filmări. Categoric nu vă pot spune când se încheie contractul nostru cu Prima TV, pentru că aceasta este o informaţie confidenţială. Şi în acest moment punem punct acestei discuţii, la revedere!" a declarat  Andreea Grămoşteanu pentru ring. La rândul lor, oficialii Prima TV s-au rezumat să declare: "În acest moment, contractul este în derulare. În 2014 se va decide dacă se va reînnoi şi în ce condiţii".

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Comănici îi caută scuze lui Livian după ce a amenințat-o subtil: „E în despresie! Nu am cum să văd un om care se distruge în fiecare zi! Mă doare”

Ramona Gabor a făcut o gafă de zile mari! Ce a putut posta pe Internet sora Monicăi Gabor

Bianca Comănici recunoaște că a fost amenințată de Livian: „Eu nu l-am recunoscut, sincer...”

Unde a dispărut Alex Bodi, după ce a avut loc episodul cu Bianca Drăgușanu? Bărbatul și-a șters toate conturile de socializare

Ce a apărut pe contul de socializare al Biancăi Drăgușanu, cu câteva ore înainte să se afle că a fost bătută cu bestialitate!? Totul era CLAR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies