Una dintre femeile care l-au hrănit pe Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea! Cum era fotbalistul în copilărie

Una dintre persoanele care l-au hrănit pe Cristiano Ronaldo a vorbit despre cum era el în copilărie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O persoană care a avut grijă de Cristiano Ronaldo a vorbit despre celebrul fotbalist, despre cum era el în copilărie. Majoritatea știu că sportivul nu a dus deloc o viață ușoară și a trebuit să se ridice singur pe picioare pentru a avea o carieră de succes. Într-un interviu acordat unei televiziuni, Cristian Ronaldo a mărturisit faptul că provine dintr-o familie săracă și că a fost nevoit să plece de mic de acasă pentru a-și câștiga bani.

De asemenea, fotbalistul Cristiano Ronaldo a mai mărturisit că cerșea mâncare la un lanț de fast-food cunoscut în întreaga lume și că angajatele de acolo îl ajutau, pentru că le era milă de el. Ulterior, Cristiano Ronaldo a făcut un apel public pentru a le găsi pe femeile care l-au ajutat. Un post de radio portughez a identificat una din femeile de la fast food.  

Citeste si: Prima fotografie a lui Cătălin Botezatu după externarea din spital!

Citeste si: Reacția lui Tudor Chirilă când a văzut că fiica lui Adrian Minune a venit la Vocea României

Citeste si: Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în secret! Imagini de la nuntă

Cum era Cristiano Ronaldo în copilărie

Paula Leça a povestit cum a cunoscut-o  pe viitoarea vedetă de la Manchester United, Real Madrid şi Juventus.

"Băieţii veneau în jurul magazinului ca şi cum nu erau interesaţi neapărat să mănânce ceva. Când rămâneau mai mulţi hamburgeri, şeful ne dădea voie să-i servim. Printre ei era şi Cristiano Ronaldo, el era cel mai timid dintre toţi. Asta pentru că nu venea niciodată să ceară ceva şi stătea mai în spate.Veneau în fiecare seară," şi-a amintit Paula Leça.

"I-am spus băiatului meu despre asta şi nu m-a crezut! Zicea că mint atunci când i-am povestit că-i dădeam hamburgeri lui Cristiano Ronaldo. Soțul meu ştia deja, mai venea să mă ia de muncă şi a fost martor. E fantastic că-şi mai aduce aminte! Asta înseamnă că are caracter.

Tot ceea ce lipseşte este o cină! Dacă vine invitaţia nu voi refuza. Vom avea timp să mai depănăm amintiri, iar acum prietenii vor fi convinşi că nu inventez nimic," a declarat binefăcătoarea lui Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo, acuzat din nou de viol de o fostă iubită!

Jasmine Lennard l-a numit "psihopat" pe Ronaldo şi spune că o va ajuta pe Kathryn Mayorga în lupta ei în instanţă cu atacantul portughez.

"Cine crezi că eşti, Cristiano? Am primit ameninţări la adresa mea şi la adresa familiei mele. Am fost informată că eu şi copilul meu suntem urmăriţi de nişte detectivi angajaţi de el. Este suficient!", a scris pe Twitter fosta iubită a lui Ronaldo.

Jasmine Lennard susţine că are dovezi care să probeze violul şi că e gata să îşi facă dreptate. Momentan nu există niciun răspuns din partea reprezentanţilor lui Cristiano Ronaldo.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate