Unchiul Alexandrei aruncă bomba! Dezvăluiri halucinante despre criminalul din Caracal: „Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!”

Unchiul Alexandrei spune că Gheroghe Dincă este amantul unei foste judecătoare. Alexandru Cumpănașu este sigur că în acest caz sunt implicați oameni din politică.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, încearcă să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu nepoata lui. Bărbatul susține că ucigașul din Caracal nu a pus răpirea la cale de unul singur, ci a fost ajutat de cineva.

„Pot să vă spun cu certitudine un lucru – acest nemernic, acest individ nu este un nebun de serviciu, cum credem noi, este un om dintr-un angrenaj foarte mare, fiind amantul unei foste judecătoare din Caracal. Mă refer la Dincă. La rândul lor, ei fiind parte dintr-un angrenaj care include şi oameni politici, dar nu spun mai mult”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, pentru mediafax.ro.

fara descriere

Citeste si: Dani Mocanu face praf autoritățile după cazul criminalului din Caracal! ”Aveți noroc că suntem o țară de frumoși”

Citeste si: Harta astrologică a criminalului de la Caracal. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu: „Apar înclinații spre criminalitate moștenite pe linie maternă”

Citeste si: Luis Lazarus detonează bomba în cazul Caracal: ”Dacă a fost cerere, de la Deveselu, pentru prostituție, a apărut și oferta, de la clanurile interlope!”

Autoritățile nu au furnizat informații despre anchetă, dar Alexandru Cumpănașu crede că misterul nu are nimic de-a face cu bunul mers al anchetei.

„Asta înseamnă că ori nu au verificat, ori au verificat şi nu ne comunică. Erau informaţii care nu afectau o posibilă anchetă. De exemplu, era o locaţie exactă unde trebuiau să se ducă şi nu ştiu dacă au făcut-o – cu numel prenume, localitate din România. (…) Până în acest moment, nu am niciun răspuns cu privire la faptul că acest individ este implicat în trafic de persoane, posibil şi familia lui. Cataloghez lamentabilă activitatea de până acum”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate