Unchiul Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

Unchiul Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării. Alexandru Cumpănașu: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că în acte Alexandra Măceșanu nu a fost declarată moartă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este foarte supărat pe modul în care decurge ancheta în cazul crimelor de la Caracal. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, iar în probele prelevate din curtea din Caracal au descoperit ADN-ul nepoatei sale, Cumpănașu și familia Măceșanu nu au primit deocamdată niciun act oficial de la INML.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Unchiul Alexandrei Măceșanu: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

”Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Concret ne spun că fac anchetă. Au zis sa îi lăsăm să lucrăm. Nu s-a emis niciun certificat de deces emis. Dacă mai sunt cetățeni care dau asta pe piață vreau să le spun că îi dăm în judecată. INML nu are un raport final. Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia.

Citeste si: Halucinant! Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o, am abandonat cadavrul lângă apă”

Citeste si: Îngrozitor! Ce a observat avocatul Tonel Pop în casa criminalului din Caracal: ”Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase”

Citeste si: Florin Călinescu, invitatul lui Christian Sabbagh la Ediție specială! Ce a spus despre criminalul de la Caracal: "Oamenii legii se plimbă după cum vrea Dincă"

În acest Caracal au fost mulți care au vorbit cu Dincă, care au beneficiat de pe urma lui, vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul. A fost o grabă nebună de a ne da un răspuns, dacă ne va da hârtia o vom rupe. Nu vom accepta să ne dea o hârtie dată pe nimic”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru antena3.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sorina Pintea, declarații despre cazul șocant de la Săpoca: „Noaptea, în liniște, auzi orice zgomot. Suspiciunea mea e că...”

Mesajul unei tinere din Baia Mare a devenit viral: „Să nu îndrăzniți să-mi dați amendă!” Continuarea e genială

Zeci de copii, duși la cerșit de părinți în Costinești. Dorm pe cartoane și așteaptă înfometați mila oamenilor, timp de ore întregi

Leo de la Strehaia e la un pas de moarte, iar Dana Criminala face show! La piscină! Imagini bombă

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies