Unchiul Alexandrei susține că Gheorghe Dincă a avut zece complici: „O să facem două expertize”

Alexandru Cumpănașu crede că Gheorghe Dincă a avut mai mulți complici.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că Gheorghe Dincă a avut nu mai puțin de zece complici! Acesta a vorbit la România TV despre ancheta din cazul Caracal, explicând că multe informaţii nu se regăsesc în dosar.

Familia fetei de 15 ani este decisă să facă o contraexpertiză în străinătate pentru stabilirea ADN-ului, după ce anchetatorii au anunțat că în proporție de peste 99%, oasele găsite în curtea criminalului din Caracal sunt ale Alexandrei.

Citeste si: Nașterea Maicii Domnului. Tradiții și obiceiuri. De ce trebuie să te ferești

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda, anunț dureros: „Îmi doresc să fiți alături de mine”

Citeste si: Puterea dragostei 8 septembrie. Andra dezvăluie de cine îi place, Mary se află la cuțite cu Jador: „Mincinosule”

Alexandru Cumpănașu spune că Dincă a avut 10 complici

„Totul trebuie să ducă la Dincă, că tot dosarul să se închidă cât mai repede, să nu se mai vorbească de clanuri. Informaţia cu referire la doamna dusă acolo și violată de Dincă tot presa a descoperit-o. Eu cred că ancheta trebuie să se concentreze pe traficul de persoane. Am certitudinea că Dincă s-a ocupat de trafic de persoane si există informaţii certe despre traficul de pers al lui Dincă. Nu se investighează cât trebuie. Şi unde sunt complicii? Cei 10 bărbați.

Nu uitați că martorul care a venit inițial și a zis eu l-am crezut mai puțin. Omul ăla a spus că în cazul Luizei au fost 12 barbati care au fost duși să facă sex cu ea. De ce la dosar nu s-au regăsit mărturiile celor 11? Raj- martorul- ne-a zis că 12 persoane sigur au fost acolo și au profitat de ea. Individul asta are legături și familia sa. Îi rog pe cei din familie să nege.

Avem suficiente probe să demonstrăm că din familie sunt implicați în traficul de persoane de mult timp. Vecinii nu știu nimic. nu au văzut nimic dubios. Erau vecini de o viață dar nu au văzut nimic. Au auzit, dar nu pot să spună pentru că ar deven complici”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate