Unde are Mihai Constantinescu locul de veci! Artistul l-a pregătit chiar la începutul anului

Artistul Mihai Constantinescu și-a ales locul de veci. Îl pregătise la începutul anului.

Autor: A.V.

In articol:

Mihai Constantinescu se află în spital, conectat la aparate, în comă. Alături de el se află soția sa și prietenii apropiați.

Chiar dacă în aceste momente Mihai Constantinescu se află în spital, înconjurat de o armată de medici și de familie și prietenii dragi, artistul trebuie să lupte pentru viața lui.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, la începutul anului și-a pregătit un loc de veci chiar la cimitirul Ghencea din Capitală. Pregătirile începuseră după Crăciun.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A devenit mamă pentru prima dată

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Citeste si: Șoc în showbiz! Carmen de la Sălciua, întâlnire cu Culiță Sterp! Cum justifică artista noaptea petrecută împreună

Mihai Constantinescu, ținut în viață de aparate

Starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu este stabilă.

El se află încă sub stricta supraveghere a medicilor în spital. Creierul artistului a fost foarte afectat. În momentul de față, doar aparatele îl mai țin în viață pe Mihai Constatinescu, aflându-se încă în comă.

Medicii i-ar fi recomandat soției lui Mihai Constantinescu, Simonei Secrier, să semneze deconectarea soțului de la aparate. Doctorii susțin că șansele de a reveni la normal sunt minime: el ar avea doar 3% șanse să își revină și 1% șanse să aibă o viață normală.

"Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune", a declarat fosta soție a lui, Mihaela Constantinescu.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies