Unde dispare averea Zinei Dumitrescu! Ce s-a întâmplat după moartea creatoarei de modă

Averea Zinei Dumitrescu a fost împărțită deja? Ce se întâmplă la scurt timp după moartea creatoarei de modă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Zina Dumitrescu a agonisit o viață întreagă, iar după moartea creatoarei de modă, din informații oferite în presă, averea ei ar fi fost, deja, jumătate vândută. O parte din averea ei ar fi fost vândută chiar de directorul azilului, Ioan Cassian, și nu de Cătălin Negreanu, fiul ei, așa cum s-a speculat până acum. Dar care este adevărul, de fapt?

Citeste si: Fiul Zinei Dumitrescu a terorizat o femeie: „L-am anunţat că urmează să-l părăsesc. Începea să-mi fie teamă să rămân singură cu el în biroul de la subsol, a început să mă ameninţe”

Citeste si: Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Mare scandal, după moartea Zinei Dumitrescu! Unde se duce averea fostei creatoare de modă

Zina Dumitrescu a lăsat în urmă bijuterii, blănuri, două mașini și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și terenuri lângă Moara Vlăsiei.

Conform RTV, Ioan Cassian ar fi negat faptul că ar fi vândut apartamentul și că ar fi cumpărat și subsolurile blocului: „Sunt niște frustrați cu probleme sociale și de comportament! Nu este problema lor ce am făcut eu, o să se lămurească lucrurile!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate