Unde isi vor petrece Oana Turcu si Cristi Brancu Revelionul: "Ce vei trai in prima zi a anului, vei trai tot anul"

Oana Turcu si Cristi Brancu si-au facut deja planuri de Revelion.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Ce vei trai in prima zi a anului, vei trai tot anul! E o vorba supersitioasa din popor, pe care nu am luat-o in seama foarte serios pana acum, dar care, pentru Revelionul 2014-2015, capata sens!
Am vrut sa facem special si foarte util pentru noi in foarte scurta vacanta pe care o vom avea. Intre atatea destinatii istorice si exotice, am gandit ca ar fi bine sa alegem locul care sa fie congruent cu viata noastra. Sunt omul care de 15 ani am promovat si impus in Romania conceptul BIO, prin intermediul cosmeticelor naturale profesionale. Cu ajutorul lor, am ajuns la silueta de astazi. Trebuia sa mergem mai departe. Cred ca, dupa atata efort, stres si munca in 2014, cel mai bun mod de a petrece o vacanta in stil DETOX! Da, am ales sa facem procedurile cele mai bune de detoxifiere, intr-unul dintre cele mai bune resorturile dedicate detofixierii din lume!"
, a scris Oana Turcu pe blogul ei.

"O sa fie distractie mare pentru Teddy, care este indragostit de resorturile turcesti si vorbeste toata ziua prin casa de vacanta din Antalya, din august", a mai scris Oana, pe care Cesur Durak, specialist in vacante detox, a sfatuit-o sa aleaga aceasta varianta de relaxare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate