Unde l-a văzut ultima dată Alexandru Arșinel pe Ion Caramitru! „Eu cu el eram...”

Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre ultima dată când l-a văzut pe Ion Caramitru în viață!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Pentru Alexandru Arșinel a fost o perioadă grea din punct de vedere al sănătății. S-a vaccinat anti-COVID, însă tot s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Și chiar dacă el și soția lui au avut o formă ușoară de boală, tot au petrecut câtev zile internați în spital.

Recent, colegul de scenă al Stelei Popescu a început iar să se simtă rău, iar medicii nu reușesc să găsească cauza problemelor sale. A fost pe la mai mulți specialiști, în mai multe spital, ba chiar la o unitate medicală își amintește că s-a întâlnit cu Ion Caramitru, care a fost înmormântat în urmă cu doar câteva zile în urmă. A fost lovitură după lovitură pentru Alexandru Arșinel care nici nu digerat bine vestea că Ivan Patzaichin a murit, că a aflat și de decesul lui Ion Caramitru. 

„Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit asta, mai ales când am făcut vaccinul și după m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. Dacă nu aveam vaccinul puteam să…

M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru pe care l-am îngropat alaltăieri și nu puteam să cred că o să dispară așa repede.

Eu cu el eram așa în schimburi de discuții. Ne-am ajutat mult cu funcțiile și am intervenit în interesul teatrului unul pentru altul.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Cartea de condoleanțe a lui Ion Caramitru, semnată de sute de români! Ce mesaje au apărut: „Încep să ne moară valorile”

Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită preferată. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim.  O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie.

Multe generații am întâlnit împreună”, a declarat Alexandru Arșinel  la o emisiune TV. 

Alexandru Arșinel ți Ion Caramitru
Alexandru Arșinel[Sursa foto: Captură video ]

Alexandru Arșinel: „Trebuie să ajung la medic cu plămânii”

După ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, actorul a rămas cu o sensibilitate la plămâni, iar acum trebuie să meargă periodic la medic pentru a-și face controale. Alexandru Arșinel spune că a avut multe cumpene dea lungul vieții, iar pe toate le-a trecut cu ajutorul divinității. 

„Trebuie să ajung la medic cu plămânii să mă mai vadă o dată de când cu COVID.  Eu am fost bine întotdeauna cu plămânii, dar iată. Am sperat toată viața mai ales că am avut multe întâlniri rele, dar n-am cedat niciodată, nu m-am descurajat. Le-am trecut pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după moartea actorului Ion Caramitru: "Îmi aștept rândul și eu..."

De asta a fost lansat COVID-ul – să afecteze mapamondul, au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască. Asta e mână criminală care a fost băgată. A avut și soția o formă mai ușoară pentru că a avut vaccinul. Și eu l-am avut, dar la mine se bate cap în cap cu medicația după transplant, așa că suport unele consecințe”,  a mai spus actorul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, revoltat de remunerațiile mizere pe care le primesc actorii: "Ca să am bucuria unei răsplate mai generoase a trebuit să muncesc de mi-au sărit ochii"

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel: "La 82 de ani trebuie să fiu mai atent"

Vorbe tăioase între Alexandru Arșinel și fostul soț al Stelei Popescu! De la ce a izbucnit conflictul dintre cei doi?

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Se rupe noul Guvern PSD - PNL! Marcel Ciolacu a făcut mutarea zilei: Îi urez succes

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies